Jens (11 jaar) in

Ze kan het niet aan

ik vind mijn zusje heel irritant na de scheiding omdat zei het helemaal niet aan kan en dus zit ze mij te vervelen hoe kan ik het best hier mee omgaan?

Bedankt alvast

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MalouAnoniemGerjan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Malou

Hoi Jens! Ik heb ook een jonger zusje! Ik denk dat wij het allebei wel lastig vonden maar dat op een hele andere manier lieten merken. Ik werd wat stiller en je zag aan mij niet zoveel. Bij mijn zusje zag je het meer aan de buitenkant. Ze is niet echt vervelend geweest tegen mij over de scheiding maar ik weet wel hoe vervelend jongere zusjes kunnen zijn! Stiekem denk ik dat ze heel blij is dat jij er bent en eigenlijk wel graag van jou wil weten of jij er voor haar bent. Jij bent de grote broer die… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

bedankt voor de hulp

Gerjan

Hee Jens, wat goed van je dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag. Zijn zusjes sowieso niet soms heel irritant? Haha nee grapje, zusjes kunnen soms best lief zijn volgens mij. Ik had zelf geen zusje op het moment dat mijn ouders gingen scheiden. Na de scheiding van mijn ouders werd ik ook soms heel vervelend voor iedereen om me heen, want ja ik was boos en verdrietig. Helaas moest soms dan iemand het ontgelden en vaak was dit mijn broer, ik ging hem een soort van treiteren. Mijn broer pikte dit niet en het resultaat was ruzie,… Lees verder »