Kay (9) in

Ze is er altijd

Hoi,

Ik ben Kay en mijn ouders zijn gescheiden in de zomer van 2018. In januari 2019 vertelde mijn vader dat hij een nieuwe vriendin had. Op zich is ze wel aardig, ze is er alleen bijna altijd als wij bij papa zijn. Ik heb al een paar keer tegen papa gezegd dat ik vind dat ze er te veel is. We zijn bijna nooit meer alleen met papa. Helaas zegt papa dat het niet gaat veranderen en dat ik er maar aan moet wennen. Hoe kan ik hier mee omgaan, want ik heb hierdoor steeds minder zin om naar mijn papa te gaan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ponylover
3 dagen geleden

ik heb het zelfde probleem mijn moeders vriendje is er altijd en we gaan zelfs bij hem wonen

Emm
Emm
3 dagen geleden

irritant zeg.mischien moet je het aan haar vertellen.
ze snapt het vast.
mischien kunnen jullie een soort afspraak maken.
of mischie weet je moeder een oplossing.
mijn meder heeft nu een heel irritant vriendje waar we bij zijn ingetrokken,
dus kop op;het kan best erger.

Julie
9 dagen geleden

Hey Kay, goed dat je naar Villa Pinedo bent gekomen! Ik herken me hier zo erg in. Toen mijn ouders gingen scheiden, had mijn vader al heel snel een nieuwe partner. Ze deden echt alles samen en die vrouw kwam super vaak bij ons thuis. Toen ik tegen mijn vader zei dat ik het vervelend vond dat ze er altijd was, reageerde hij hetzelfde als jouw vader: wen er maar aan. Ik heb dit toen ook een keer aan zijn nieuwe vriendin aangegeven. Heb jij dit al geprobeerd? Misschien heeft zij namelijk ook niet in de gaten dat ze jullie… Lees verder »

Malou
11 dagen geleden

Hoi Kay! Wat goed dat je een berichtje stuurt! En ik snap dat je ook af en toe even alleen met papa wil zijn, zonder de nieuwe vriendin. Ik vind het onwijs knap dat je dat al met je vader hebt kunnen bespreken. Ik heb zelf niet echt hetzelfde meegemaakt, maar probeer toch even met je mee te denken. Heb je al geprobeerd het op een andere manier te vragen? Dus bijvoorbeeld “ik vind het fijn om ook af en toe alleen met jou te zijn, kunnen we 1 of 2 keer per maand een papa-Kay dag plannen?”. Misschien heeft… Lees verder »