Anoniem xxx (13) in

Ze controleren alles

Heyyy mijn eerste vraag is of je er een email krijgt want ik wil niet dat mijn ouders deze vraag zien ze controleren alles dus als ik iets vraag zien ze dat (met ze bedoel ik me stiefmoeder en me vader) ❤️

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Lieve anoniem, Wat een goede vraag stel je hier zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je je dat afvraagt. Ik zie dat je berichtje ondertussen al een tijdje geleden is, en ik zie dat je ook al een reactie van iemand hierop heb gehad. Heb je wat gehad aan dit antwoord? Of heb je er al een andere oplossing voor kunnen vinden? Of, heb je het er misschien al eens met je ouders over gehad? Ik herken je situatie wel hoor, bij mij was het altijd mijn moeder die werkelijk alles controleerde, niet echt fijn. Maar zoals in de… Lees verder »

Jelicia

Hoi Anoniem, Goeie vraag! Inderdaad krijg je een mailtje wanneer je een reactie hebt ontvangen. Wat je dan kan doen is zeggen dat je dat niet wil in je berichtje zoals je nu hebt gedaan. Dan haalt Villa Pinedo je mailadres weg. Het enige is wel dat je dan zelf het Forum in de gaten moet hebben omdat je dus niets hoort automatisch. Heb je het er al eens over gehad met je vader dat je het vervelend vindt als hij met je meeleest? Dat zou je best kunnen doen! Wat ook nog zou kunnen is een Buddy aanvragen. Als… Lees verder »