Tiemo (10) in

Ze begrijpen mij niet

Ik ben dus veel liever bij me moeder dan bij me vader omdat me vader een vriendin heeft en die doet heel irritant maar dus me vader denkt nu dat ik niet meer bij hem wil zijn En het is vooral stom mijn ouders begrijoen niet mijn situatie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
14 dagen geleden

Hi Tiemo, Ik kan mij goed voorstellen dat het lastige vragen oproept als je uitspreekt dat je liever bij je moeder woont. Ik heb dat zelf ook gehad. Ik moest bij mijn moeder wonen, maar wilde liever vaker bij mijn vader zijn. Misschien mist je vader jou zo veel en doet hij daarom zo stom als jij zegt dat je daar niet wilt zijn. Niet leuk, maar klinkt logisch. Is het een idee om dit eerst aan je moeder uit te leggen en dan samen met je moeder een plan te maken hoe jij het zou willen? Misschien kunnen jullie… Lees verder »

Lisanne
Lisanne
16 dagen geleden

heb jij misschien een kindercoach? dat heb ik namelijk wel en die kan je alles vertellen en sommige dingen mag ze/hij misschien vertellen tegen je moeder of vader! misschien kan je dat gaan vragen ik vind het in ieder geval heel erg fijn want het lucht je hart ook!!