Isa (11 jaar) in

Ze begon heel boos te doen

ik ben op vakantie en ik heb ruzie met mama en we staan in de file en toen werd ze gebeld voor een hoger bedrag of zoiets en blijkbaar werkt dat gesprek opgenomen en dat komt op de radio dus zeg maar als je tv aan het kijken bent en je hoortIk bedoel je zet de radio aan dan hoor je mijn moeder toen begon ze heel boos te doen maar dat komt omdat ik niet wist dat het werd opgenomen dus toen begon ze met slaan en zei dat ik gewoon vies kut kind ben en dat ik gewoon moet oprotten en dat naar een andere familie moet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam
1 maand geleden

Hoi Isa! Wat heb je duidelijk uitgelegd wat er precies is gebeurd. Fijn ook dat je hier je hart kan luchten, hopelijk helpt dat een beetje <3 Ik weet niet precies wat je bedoeld met het belletje wat mama had gekregen, als dat je nog steeds dwarszit weet dat je daar dan altijd meer over mag vertellen hier. Zijn jouw ouders eigenlijk ook gescheiden? Je vertelt dat mama jou ging slaan en jouw kut kind noemde, dat lijkt me helemaal niet fijn zeg. Hoe was dit voor je? Weet dat het nooit goed is als een van je ouders je… Lees verder »

Randi
1 maand geleden

Lieve Isa, Bedankt voor jouw bericht op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je moeder heel boos op je is geworden en dat ze je begon te slaan. Ik kan mij goed voorstellen dat dat een hele vervelende situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je bericht goed is aangekomen en dat je niet alleen bent!  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven… Lees verder »