Niemand (13 jaar) in

WTF

Hallo, mijn ouders zijn nu ongeveer 9 maanden gescheiden, het was een idee van me moeder. Ik had het al een beetje zien aankomen omdat ik telkens elke avond als ik in bed lag onder geschreeuw en ruzie hoorden. Ik kon daarvan echt niet slapen. Dus toen ging ik gewoon steeds als ze ruzie hadden, naar beneden om te kijken wat ze doen als ik er ben. En ja hoor, ze stopte direct. Ik dacht echt wtf als ik boven lig (een poging te doen om te slapen) hoor ik het ook gewoon dus…… Mijn moeder zei een tijdje daarvoor dat ze een weekend in een hotel ging zitten. Vanaf dat moment voelde ik het al aankomen. Uiteindelijk is mijn moeder in het huis van mijn oma gaan wonen en mijn oma zit in een bejaardenhuis. Meteen dat weekend heb ik op papier gezet wanneer ik bij wie wilde zijn. Ik ben nu op maandag, dinsdag en woensdag bij mijn moeder en donderdag en vrijdag bij mijn vader. En om het weekend bij de ander. Het is wel veel gedoe met spullen maar ja, mijn moeder wilde dit blijkbaar zo graag. Daarom wil ze dat we om de week bij de ander zijn maar ik vind gewoon dat je als kind elke dag je ouders “moet” zien. Dus daarom weet ik het niet.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
8 jaren geleden

hallo niemand, gelukkig dat je hier je verhaal kwijt kunt en durft te doen. heel vervelend dat je alle ruzie’s tussen je ouders hebt (moeten) meemaken. dat zou je eigenlijk helemaal niet mee moeten/hoeven maken maar ouders zijn ook maar mensen en die maken dus ook wel eens foutjes. als ik het zo lees neem je je het je moeder ook heel erg kwalijk dat je ouders nu zijn gescheiden maar ook voor je moeder waren die ruzie’s niet leuk. ik vind het wel heel knap en dapper dat je al meteen vertelden hoe jij graag de bezoek regeling had… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het soms moeilijk vindt dat je ouders zijn gescheiden. Het is soms super verdrietig en ontzettend moeilijk! Ik vind het dan ook onwijs dapper van je dat je gelijk hebt nagedacht over hoe je het graag zou willen en dit ook hebt laten merken aan je ouders. Je zegt dat je moeder blijkbaar wilde dat het zo’n ontzettend gedoe voor jou zou worden. Ik snap heel goed dat je soms boos bent op je moeder. Ook kan ik heel goed begrijpen dat je het… Lees verder »