Lutein (13 jaar) in

Wonen bij moeder

hi
ik zit met een probleem ik woon sinds een tijdje bij mijn moeder maar mijn vader vind het vreselijk en is steeds boos op me. ik weet niet meer wat ik moet doen.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JanneDaniëlle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Janne

Hee lieve Lutein! Wat ontzettend goed en dapper dat je dit durft te delen op ons forum! Ik ben trots op je! Wat een lastige situatie zeg… Ik herken het wel een beetje. Ik heb er voor gekozen om alleen bij mijn vader te gaan wonen. Dit vond mijn moeder ook helemaal niet leuk. Ik zou niet willen zeggen dat ze boos was, maar ze was er wel enorm verdrietig over. Ik heb er zelf voor gekozen om alleen bij mijn vader te gaan wonen. Heb jij er zelf voor gekozen, of hebben je ouders de keuze gemaakt? Als je… Lees verder »

Daniëlle

Lieve Lutein, Ten eerste: wat goed dat je je vraag hier op het forum kwijt wilt! Het is ontzettend vervelend als je het gevoel hebt dat je vader het niet goedkeurt waar je woont. Heb je het hier al eens met hem over gehad? Ik herken heel goed wat je zegt: ik heb het grootste deel van mijn jeugd bij mijn moeder gewoond, waarbij ik mijn vader alleen om het weekend zag. Mijn vader vond dit echt belachelijk en liet dat vooral ons weten (mijn broertje, zusje en ik). Hij had het gevoel dat zijn kinderen van hem waren ‘afgepakt’.… Lees verder »