Milena (13) in

Wil mijn vader niet meer zien

Mijn ouders gingen schijden toen ik een half jaar was ik weet dus niet anders. Mijn vader werkte op de vrachtwagen en we waren vaak samen in de vrachtwagen. Doorde weeks was ik bij mijn moeder en ik was 2 weekende bin me vader en dan 1 bij mijn moeder. Nu heeft mijn vader 4 jaar een vriendin en hij belde me op en hij ging heel hard schreeuwen. Hij zij je word net z’n leugennaar als je moeder toen hing ik op en rende ik naad boven hij belde terug en mijn moeder zij je mag mijn dochter pas weer belleb als je normaal kan doen. Toen heb ik hem 1,5 maand niet gezien en heel wijnig gesproken. Ik ging hem missen ben weer heen gegaan en je raad het al het ging weer mis. Nu zie ik hem al weer 2,5 maand niet. Ik wil hem niet meer zien en me achternaam veranderen. Het voelt alsof ik geev vader meer heb.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noza
11 maanden geleden

Hey Milena, wat goed dat je je verhaal kwijt kan op dit forum! Ik herken mij heel erg in jou. Ik heb zelf een vader gehad die nooit echt een vader voor mij was geweest. Hij had sinds dat ik geboren was een andere vrouw. Ik heb hem nooit vertrouwd, vooral omdat ik van mijn familie van mijn moeders kant slechte dingen over hem heb gehoord. Hij was ook niet te vertrouwen. Hij was een keer spontaan op mijn school gekomen om mij over te halen met snoep en mandarijnen zodat ik met hem mee kan gaan. Dat vond ik… Lees verder »

Isabelle
11 maanden geleden

Het komt goed, ik snap dat je je vader niet meer wilt zien. Dat probleem had ik ook. Ik heb het op een volwassen manier opgelost dus mocht je ooit vragen hebben erover of mocht je advies nodig hebben dan ben ik er voor je!