isa (11 jaar) in

Ik wil niet meer

help!!! stiekem wil ik niet meer naar mijn vader toe maar ik durf het hem niet te vertellen wand hij word zooow snel boos wat moet ik doen!! i don’t know more!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
Fleur
8 jaren geleden

hoi isa,

ik wil ook niet naar mijn vader toe, maar als ik jou was zou ik het gewoon tegen hem zeggen. desnoods zeg je eerst dat hij niet boos mag worden omdat het jou keuze is, of je doet het met een briefje.

succes,
Fleur

Joep
Joep
9 jaren geleden

Het is en blijft je vader!
Ik snap dat het moeilijk is maar later heb je er spijt van als je je vader nu niet meer wilt zien.

Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Isa, Dat is een moeilijke situatie waar je in zit. Is er een speciale reden waarom je niet naar hem toe wilt? Heb je dit al aan je moeder verteld? Misschien wilt zij je helpen om het nieuws te vertellen aan je vader. Je moeder kent je vader goed en gaat zij dus weten wat ze moet doen als hij boos is. Misschien heeft zij ook tips voor jou. Het is ook zo dat hij misschien helemaal niet boos wordt en het gaat begrijpen. Probeer daar ook maar aan te denken als je het gaat vertellen. Ik denk dat… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Hoi Isa, Heb je het hierover met je moeder gehad? Misschien kan zij helpen het aan je vader te vertellen. Of iemand anders zou je daar ook bij kunnen helpen, iemand waarbij jij je veilig voelt en die aan jouw kant staat. Het is niet jouw verantwoordelijkheid om zoiets aan je vader te vertellen, dus je hoeft daarbij ook niet alleen te zijn. Waarschijnlijk reageert je vader zo omdat hij van je houdt en je niet kwijt wilt raken. Het probleem is dan dat hij niet weet hoe hij hier mee om moet gaan. Natuurlijk weet ik de situatie niet,… Lees verder »