Demi (15 jaar) in

wil mama niet zien

Mijn vader en moeder gaan scheiden. Mijn moeder is 2 maanden geleden gewoon het huis uitgelopen en spaarpotten en geld meegenomen. Het ging al heel erg lang niet goed thuis. Mijn moeder heeft borderline en heeft mijn vader en mij heel veel verdriet gedaan. Ze heeft veel gelogen over mijn vader. Dat hij haar sloeg en zo. Maar mijn vader was juist altijd lief tegen haar terwijl moeder altijd tegen vader mopperde. Mijn moeder heeft ook al heel lang medicijnen en drink best veel. Ook heb ik haar gezien met een kennis van ons op de bank zoenend. Ze vertelde mij ook dat ze in de nachten met die kennis ging wandelen maar dat ik dat niet tegen vader mocht zeggen. Ik ben daar lang van verdrietig geweest. Ik woon nu bij mijn vader en ik heb het daar heel erg leuk. Ik kan mijn vriendinnen uitnodigen zonder dat ik mij schaam voor moeder. Die deed altijd raar en vertelde rare dingen tegen mijn vriendinnen. Ik wil zelf geen kontact met mijn moeder. Vader zegd dat het misschien toch beter is als we elkaar toch zien,maar ik wil dat niet. Ik wil dat mijn vader gewoon alles mag regelen zonder overleg met moeder. Als moeder weer eens een rare bui heeft werkt ze alles tegen en doet ze altijd moeilijk tegen ons. Vader kan dat ook alleen. Ik wil niet hebben dat vader moet praten met moeder over mij als er iets is op school of wij willen op vakantie naar het buitenland. Ik wil moeder gewoon niet meer zien. Wat kan ik doen. Mijn vader vind het moeilijk om over te praten. Hij heeft veel meegemaakt en ik vind dat erg voor hem. Hij was altijd lief. Ook tegen mijn vriendinnen die hem zelfs wel eens pap noemen. Moeder heeft ons gewoon weggelaten en ik heb haar niet meer nodig

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Demi, Wat een heftig verhaal! Dapper dat je dit wilt delen en zo te horen is het ook wel goed om je hart te luchten. Wat ontzettend heftig ook dat je moeder borderline heeft en is weggelopen. Zelf heb ik ook ervaring in mijn omgeving met borderliners en dat kan erg zwaar zijn. Ik kan me voorstellen dat het nog moeilijker is als het om je moeder gaat. Zoals Nina en Aron ook al schreven, is het misschien een goed plan als je tegen je vader op een rustige manier vertelt waarom je geen contact meer met je moeder… Lees verder »

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Demi, Bedankt voor jouw berichtje! Als ik eerlijk mag zijn vind ik het heel erg rot voor je! Ik zou het heel erg vinden als ik in jouw situatie zou zitten. Ik begrijp het helemaal dat jij jouw moeder liever even niet ziet, ik vind het heel erg begrijpelijk. Het heeft voor jou, denk ik, heel veel indruk gemaakt wat er is gebeurd. Ook begrijp ik het helemaal dat jij liever hebt dat jouw vader over jou beslist. Heb je het wel eens met jouw vader hierover? Als ik het zo lees heb jij een heel goede band met… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hee Demi, Dankjewel voor je berichtje op ons forum! Wat erg voor je dat je zoveel rottige situaties hebt moeten meemaken. Ik kan mezelf voorstellen dat je hier veel verdriet van hebt gehad. Wel vind ik het super fijn om te horen dat je het nu leuk en rustiger hebt bij je vader. Ik kan mezelf voorstellen hoe je je voelt. Ik wilde toen ik jou leeftijd had ook geen contact met een van mijn ouders, alleen in mijn geval was het mijn vader. Het voelde niet goed en ik wilde liever dat het gewoon bleef zoals het was, namelijk… Lees verder »