Susanne (24) in

Wil er graag over praten

Hoi, mijn ouders zijn lange tijd geleden gescheiden, 11 jaar geleden nu. Ik heb er alleen nooit over gepraat en het al die jaren weggedrukt, maar ik merk nu dat ik daar heel erg last van heb en wil er graag over praten. Ik kan alleen nergens een forum vinden voor wat oudere kinderen van gescheiden ouders. Kan ik hier ook terecht?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AmélieAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Amélie
Amélie

Beste Susanne, Welkom op het forum! Wat goed om te lezen dat je je emoties na jaren wegdrukken toch wilt uiten. Ik herken me erg in jouw verhaal, mijn ouders zijn al 12 jaar gescheiden en heb er ook nooit over gepraat. Daar heb ik toch last van gehad en ik merk dat praten echt oplucht. Heel goed om te zien dat je daar open voor staat! Helaas is het inderdaad zo dat onze Buddy’s alleen voor kinderen tussen den 10 en 23 jaar zijn. Aangezien je 24 bent kun je het misschien nog wel proberen, ik weet niet helemaal… Lees verder »

Anne
Anne

Hi Susanne! Wat goed dat je hier een berichtje plaatst. Natuurlijk kun je hier terecht. Ik vind het knap van je dat je er na al die jaren voor jezelf achter bent gekomen dat je het soms nog best moeilijk vind. En het is nog veel knapper dat je daarover wil praten. Dat kan en mag hier! Ik vind je verhaal overigens op bepaalde vlakken ook heel herkenbaar hoor: toen ik zelf aan de slag ging bij Villa Pinedo kwam ik erachter dat sommige dingen toch best wel moeilijk zijn, en dat ik daar gewoon nooit meer bij heb stil… Lees verder »