Aimee (11) in

Wil bij mijn moeder wonen

Hoi
Ik ben Aimée en mijn vader heeft sinds kort een nieuwe vriendin hij is ook niet zo aardig tegen mij het liefst zou ik alleen bij mijn moeder wonen maar min vader gaat dan waarschijnlijk zielig doen als hij dat hoort toen hij vroeg welk cijfer ik het daar vondt zij ik 8 van de 10 maar eigenlijk dacht ik een 4 ik durfde dat niet te zeggen omdat ik dacht dat hij anders ging vragen waarom ik het daar zo laag vindt en dat kan ik moeilijk uitleggen mijn moeder werdt een beetje boos dat ik een 8 had gezegd terwijl ik eigenlijk een 4 bedoelde omdat het voor haar dan moeilijk wordt om tegen mijn vader te zeggen dat t we lieve alleen maar bij mijn moeder wil wonen heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwyneth
11 maanden geleden

Hi Aimée. Wat vervelend om te horen dat je vader niet aardig tegen je is. Super goed dat je met je je vraag stelt op het forum. Je zegt dat je het lastig vindt om uit te leggen waarom je een laag cijfer wilde geven: misschien helpt het als je het erover hebt met je moeder, of als je eens opschrijft hoe je je voelt bij je vader. Als ik mij rot voel, ga ik vaak ook schrijven en dan komt er opeens heel veel op papier te staan. Misschien helpt jou dat ook! Je zegt ook dat je misschien… Lees verder »

Roos
11 maanden geleden

Hoi, wat je kan doen is met je vader en moeder even aan tafel gaan zitten ( ik ,zou het bij je moeder doen want dan kan je alles zeggen wat je wilt ) (stiefmoeder) en een goed gesprek houden.

Groetjes Roos