Anoniem (13) in

Wie moet ik kiezen?

Hoi mijn ouders zijn al heel lang geleden gescheiden maar het blijft altijd lastig mijn vader vind dat hij te veel geld aan mijn moeder betaald en mijn moeder zegt dat hij juist te weinig betaald en ik weet niet wie ik moet kiezen en mijn vader verteld dit ook tegen iedereen waardoor veel mensen mijn moeder minder aardig vinden volgens mij. Weten jullie wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elien
25 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Mijn ouders praatte vroeger ook slecht over elkaar tegen ons. Mijn vader heeft ook tegen zijn vrienden gelogen over de rede van de scheiding waardoor er nu verschillende leugens rond gaan over mijn moeder. Ik vond dit niet leuk en heb hier ook over gepraat met mijn mama. Zij zei dat ik me niks moest aantrekken van wat papa zei tegen iedereen. Ze zei me ook: Dit zijn problemen tussen mij en jouw papa en daar moet jij je geen zorgen over maken. Ik heb uiteindelijk zowel tegen mama als… Lees verder »

Stan
25 dagen geleden

Beste Anoniem, Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt! Ik vind het vervelend om te horen dat jij het gevoel hebt dat je niet weet wat je moet doen.  Weetje? Jij hoeft je hier helemaal niet druk om te maken! Het is lief dat je dat wel doet, maar je hoeft echt niets te kiezen of te doen. Hoeveel geld je vader aan je moeder betaalt, is iets tussen je moeder en je vader. Daar heeft niemand anders wat mee te maken, en jij al helemaal niet. Jij bent daar niet ‘verantwoordelijk’… Lees verder »

Jasmijn
25 dagen geleden
Reply to  Stan

Hoi Stan bedankt voor je reactie ik vind het heel fijn dat jij ook een beetje als ik ben. Ik zal proberen om het ook te negeren als mijn ouders iets over elkaar zeggen. Dankjewel
Liefs jasmijn

Floor
26 dagen geleden

Beste,

Wat vervelend om te horen dat jij hierin word meegesleept.

Ik wil je graag op het hart drukken dat je niet hoeft te kiezen het is oké als je bij beide wilt wonen en ze beide wilt zien.

Ook de geld zaken zijn niet jouw probleem, dit is volwassen praat. Ik geef je als tip praat met je ouders en vertel ze dat je niet betrokken wilt raken met hun geruzie en aan geldzaken kan jij niks doen. Je mag best aangeven dat je hier verdrietig van word.

Hopelijk heb ik je hier een beetje mee geholpen.

Groetjes,
Floor

.
.
25 dagen geleden
Reply to  Floor

Hoi Floor dankjewel voor je lieve berichtje ik heb aan mijn ouders gevraagd of zij hun geld dingen met elkaar kunnen bespreken en niet met mij en het werkte ! Want ze zeiden dat ze het stom vinden dat ik me zo voelde. En dat ze er niet meer met mij over zouden praten . Je hebt me echt geholpen. Dankjewel

Groetjes jasmijn (je mag mijn naam wel weten )