Emma (12 jaar) in

Wie moet ik geloven?

hey ik heb veel meegemaakt en mijn ouders zijn ook gescheiden en allebei vertellen ze een ander verhaal waarom ze zijn gescheiden ik heb ook een zus zei heeft ook een verhaal maar alle 3 de verhalen zijn verschillen ik weet niet wie ik moet geloven

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SandraIvoAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Emma, Bedankt voor jouw berichtje! De vraag die jij stelt is ook een vraag die ik vaak aan mezelf heb gesteld. Ik heb net als jij heel lang naar ‘de waarheid’ gezocht. Uiteindelijk heb ik deze zoektocht een beetje opgegeven. Ik kwam er namelijk achter dat iedereen altijd zijn eigen verhaal heeft en de dingen altijd vanuit zijn/ haar eigen ogen bekijkt. Tot op de dag van vandaag zijn er dingen die mijn vader mij niet heeft verteld, omdat mijn vader en moeder ooit hebben afgesproken dat gewoon maar niet te vertellen. Dustja, daar heb je niks aan :P.… Lees verder »

Ivo

Hee Emma, wat vervelend om dit te lezen zeg! Ik heb dit zelf ook mee gemaakt en weet hoe vervelend het is om dit aan te horen. Wat ik je mee wil geven is dat de waarheid niet altijd belangrijk is, maar het gaat erom dat jij het fijn hebt bij je ouders. Ik heb er toen niks mee gedaan maar ik wil je wel advies mee geven hiervoor. Het is goed om dit aan te geven bij je ouders dat je verschillende verhalen hoort. Jij bent het kind en jij zou je geen zorgen hoeven te maken over de… Lees verder »

Anique

Lieve Emma, Dankjewel voor je berichtje op het forum. Ik vind het heftig om te lezen dat je zegt dat je veel hebt meegemaakt en vind het dan ook knap dat je dat hier durft te delen! Je zegt dat jouw ouders en zus een ander verhaal hebben over waarom jouw ouders gescheiden zijn. Dat lijkt me erg lastig, omdat je natuurlijk wilt weten wat de reden precies is. Het kan natuurlijk zo zijn dat ze andere dingen zeggen omdat ze het anders beleven, maar dat maakt het niet minder lastig voor jou. Ik merkte zelf ook (en nog steeds)… Lees verder »