a (13 jaar) in

Wie helpt mij?

ik sta onder toezicht omdat mijn ouders steeds ruzie hebben over mij
ik wil liever bij mijn vader gaan wonen maar mijn moeder zegt dat ze dan nooit meer mij te maken wil hebben
ik krijg straf en klappen als ik vertel over wat mijn moeder en stiefvader bij mij doen daarom zeg ik ze alleen tegen mijn vader of vrienden die ik vertrouw
jeugdzorg zegt tegen mijn vader dat ik lieg en me moeder en stiefvader lachen me uit en zeggen dat niemand me zal helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
s
s
9 jaren geleden

hoi, jij moet doen wat je zelf wilt en als jij bij je vader wilt wonen moet je dat gewoon met je vader overleggen. ik vindt niet dat hun het recht hebben om over jou te kiezen. het is jou leven en niet dat van hun. ik wil juist niet enaar me vader toe en hun zeggen dat ik dat juist moet maar dat wil ik niet. er wordt gezegd dat als je 12 bent meer rechten hebt maar toch wordt alles voor je beslist. ik hoop dat je gaat doen wat je zelf wilt en niet wat hun van… Lees verder »

A
A
9 jaren geleden

wat ik tegen me vader zeg doet jeugdzorg niks zij zeggen dat ik lieg en dat ik soort onderzoek moet doen omdat ik iets zou hebben als adhd wat er voor zorgt dat ik zo doe mijn moeder zeg dat ik nooit bij me vader mag wonen en dat als ik dat wel wil ze niks met me te maken wil en dat ik eerder naar een tehuis ga dan naar me vader jeugdzorg zeg tegen me vader dat ik lieg en jeugdzorg is steeds boos op me vader omdat hij mij wel geloof ik heb overal gezeg dat ik… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hoi, Wat een lastige situatie voor je zeg. Ik weet niet wat je moeder en stiefvader bij je doen, maar als ik jou was zou ik het met je vader bespreken. Praat vooral met je vader, omdat ik het idee heb dat je in principe wel goed met je vader kan opschieten. Ik ken jeugdzorg. Ik vind het een slechte organisatie. Ik heb er als tiener ook mee te maken gehad en mijn zusje vooral. Veel advocaten vinden jeugdzorg ook een slechte organisatie. Probeer je vader te overtuigen dat je niet gelukkig bent bij jeugdzorg en dat je graag bij… Lees verder »