Fee (14) in

Wie heeft hier nog meer last van?

Hoi,
mijn ouders gaan scheiden. Dit is nog best nieuw dat ik het weet. Ik wil het liefste altijd cool overkomen en mijn problemen niet met andere delen. aan het begin dacht ik dat mijn wereld zou instorten, maar nu denk ik er nauwlijks aan. Mijn ouders konden het gewoon nog prima met elkaar vinden, maar ze konden niet meer over zichself praten. Mijn ouders blijven vragen of ik er erg last van heb en of het goed met me gaat. maar ik zeg altijd “Ja”! hebben meer kinderen dat ze alleen ´s avonds er last van hebben of als er naar gevraagt word?
Groetjes Xx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yor
Yor
7 dagen geleden

Hee fee,, ik snap je volledig ik snap je heel goed ik kan er ook nooit goed over praten!! Maar ik zal als ik jou was er wel over praten meet een vertrouwenspersoon (bijvoorbeeld een docent/mentor) want die hebben een zweig plicht,, je kan je ook altijd inschrijven voor een buddy dat kan je ook helpen en je kunt er dan over praten!! Ik snap echt dat het moeilijk is en dat je tegen je ouders zegt dat het goed gaat dat doe en deed ik ook altijd,, ik zit er 10 jaar tussen maar ik praat er alleen over… Lees verder »

cathelijne
cathelijne
13 dagen geleden

hee fee,
ik snap echt 200% wat je bedoeld, als mijn ouders aan me vragen hoe gaat het nou met je barst ik bijna in tranen uit, maar als ze niks zeggen heb ik er echt geen moeite mee. Als ik jou was zou ik even tegen ze zeggen hoe het zit, ik heb dit ook gedaan bij mn ouders en ze houden er nu gewoon rekening mee.

xxx
cathelijne

Noor
14 dagen geleden

Hoi lieve Fee, ik herken heel goed wat je schrijft! Ik Ik had dat ook. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 11 jaar was. Het was soms allemaal best moeilijk thuis, maar ik probeerde altijd het beste ervan te maken en wilde niemand tot last zijn. Ik wilde juist dat de rest zich goed voelde, dit deed ik door te laten zien en te zeggen dat het met mij gewoon goed ging en zij zich niet om mij druk hoefde te maken. Later merkte ik pas eigenlijk dat ik me helemaal niet altijd goed voelde en dit ook helemaal niet… Lees verder »

Michelle
20 dagen geleden

Hoi Fee, wat goed dat je ons hebt gevonden en je vraag hier stelt op het forum! Ik kan me voorstellen wanneer je pas net te horen hebt gekregen dat je ouders gaan scheiden, dat je misschien niet zo goed weet hoe je je moet voelen. En dat is ook helemaal niet gek natuurlijk, want het is niet niks om zoiets mee te maken. Toen mijn ouders gingen scheiden en ik het net had gehoord, voelde ik denk ik heel veel emoties. Aan de ene kant wilde ik het er niet over hebben, maar er waren ook momenten waarbij ik… Lees verder »

Last edited 20 dagen geleden by Michelle
Fee
Fee
18 dagen geleden
Reply to  Michelle

Hallo Michelle,
Bedankt voor de reactie!:)
Dit heeft mij laten zien dat ik niet de enigste ben die er eerst helemaal niet over wilde praten. En dat vindt ik erg fijn!
Klopt, mijn ouders vragen veel en willen heel graag dat alles voor ons ook past en dat het goed met ons gaat. Ik heb ook nog een zusje ze is 10, maar ik heb vaak onenigheid met haar:(
Groetjes Fee ‍♀️