Lola (8) in

Weten jullie wat ik moet doen?

Hoi ik ben Lola,
Weten jullie wat ik moet doen? Ik wil jullie vragen of jullie mij kunnen helpen bij de scheiding, wand mijn vader zit alleen maar op zijn telefoon of hij zit te slapen en hij is er niet echt voor ons. En ik wil eigenlijk niet meer naar papa toe. Ik kan er niet van slapen als ik weer naar papa moet omdat ik dan steeds moet denken aan hoe niet leuk het bij papa is.
Groetjes van Lola.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
Forum Redactie
Sanne
13 dagen geleden

Hee Lola! Wat goed dat je dit berichtje hier op het forum hebt gezet. Ik herken je verhaal heel erg. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was en ik zag mijn vader 1 weekend in de twee weken. Als ik hem dan weer zag had ik wel 100 dingen te vertellen omdat ik hem al zo lang niet had gezien. Maar het was voor hem natuurlijk ook weekend dus hij had ook veel andere dingen te doen. Bijvoorbeeld werken in de tuin of boodschappen doen. Eerst vond ik dit altijd helemaal niet leuk want ik wilde graag dingen met… Lees verder »

Morris
13 dagen geleden

Hoi lola ik had hetzelfde maar bij dit probleem moet je gewoon een keer tegen je vader zeggen wat je er van vind, en je moet weten blijf voor jezelf kiezen.

Groetjes Morris

Leonora
Leonora
13 dagen geleden

Hoi lieve Lola, Wat dapper dat je je verhaal deelt op het forum, en wat naar om te horen dat je er tegenop kijkt om naar je vader te moeten. Als je het gevoel hebt dat hij er niet echt voor je is, en telkens op zijn telefoon zit, snap ik dat gevoel wel! Heb je geprobeerd dit bij hem aan te geven? Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat je het leuk zou vinden samen iets met hem te doen, een rondje wandelen of zoiets. Dat jullie dan echt even samen zijn zonder telefoon terwijl jullie iets samen doen. Zelf… Lees verder »

Nina
13 dagen geleden

Hoi Lola! Wat vervelend dat je je zo rot voelt als je naar je papa moet, ik kan me voorstellen dat het echt niet leuk is als hij alleen maar op zijn telefoon zit of ligt te slapen. Heb je weleens geprobeerd er met hem over te praten? Je zou misschien kunnen vragen of hij zin heeft om een keer iets leuks met je te doen, zoals een spelletje. Heb je het weleens met iemand anders besproken, zoals met je mama? Dat zou je ook nog kunnen proberen. Succes en laat vooral nog een reactie achter als je dat wilt!… Lees verder »

Linde
14 dagen geleden

Hoi Lola,
Dat is niet fijn!
Misschien moet je even met papa daar over praten, en anders met mama of iemand anders die je vertrouwd. Probeer er tot die tijd het positieve van in te zien.
Ik hoop dat ik je een beetje help en succes!
Liefs Linde