zoë (11 jaar) in

Weer ruzie?

Toen mijn ouders gingen scheiden werden er afspraken gemaakt over de omgang in het begin ging dat goed alleeen later kreeg hij een nieuwe vrouw op een of andere mannier leek het wel of hij veranderde. Na heeeeeel veeeel ruzies , bschuldigingen en gesprekken is dat na 4 jaar EINDELIJK afgelopen en op gelost ik kom nu vaker bij mijn vader en mijn stiefmoeder en het is erg gezelellig alleeen worden mijn zus en ik op een of andrre mannier als boodschapper gebruikt en bjj mijn moeder word gezecht dat we daar iets aan moeten doen…………….maar dan krijgen we misschien weer ruzzie

Heeft iemand tips……….
daaaaaaaaaag

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
8 jaren geleden

Hey, Wat goed van je dat je hier je berichtje wilt delen met ons. Ten eerste is het fijn om te horen dat het al zo’n lange tijd goed gaat. Jij en je moeder hebben gelijk, je vader moet je niet als boodschapper gebruiken. Dat moet ie zelf tegen je moeder zeggen. Misschien kunnen jij en je moeder dat samen tegen je vader zeggen en dan is je moeder er voor je als je vader boos wordt. Als je goed tegen je vader zegt dat je dat niet wilt maar het verder wel heel leuk en fijn bij hem hebt… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hallo, Dankjewel voor je berichtje op het forum. Ik ben in ieder geval heel blij om te horen dat het nu, na 4 jaar, eindelijk beter gaat bij je vader! Dat mag ook wel want zoveel ruzie is natuurlijk niet fijn. Wel vind ik het rot voor je dat jullie als boodschapper worden gebruikt. In jouw berichtje lees ik dat je dit niet fijn vindt. Daarom denk ik dat het belangrijk is dat je hierover met je vader probeert te praten. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat je het zo fijn vindt nu bij je vader maar dat je het wel… Lees verder »

Feline
Feline
9 jaren geleden

He, Wat vervelend om te horen dat er zo veel ruzie enzo is geweest afgelopen vier jaar. Dat zal niet makkelijk voor je zijn geweest. Ik ben daarom erg blij om te horen dat je je vader nu vaker ziet, en dat jij en je zus het ook gezellig hebben. Dat ze jullie gebruiken als boodschappers lijkt mij inderdaad nog wat lastig. Ik denk dat je moeder gelijk heeft dat dit niet de bedoeling is. Misschien is het mogelijk dat je moeder hier met je vader over in gesprek gaat? want dan kan je moeder misschien vertellen aan je vader… Lees verder »