Sophia (12) in

Weer gevraagd door de rechter

Heyy, mijn ouders zijn al bijna 3 jaar gescheiden, maar ze hebben nu al een jaar een rechtzaak.
Ik ben gevraagd om ook wat te zeggen maar ik had gezegd dat ik dat niet wou omdat ik geen kant wou kiezen. Nu een jaar later ben ik weer gevraagd er voor. Moet ik weer nee zeggen of niet?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Inke
9 dagen geleden

Lieve sophia❤
Jetje wat moeilijk!!!
Ik denk dat je ja kan zeggen. Zeg gewoon dat je geen kant wil kiezen maar wel een mening heb. Liefs inke

Tanja
12 dagen geleden

Heee Sophia, wat moet jij in een dilemma (of tweestrijd) zitten! Net als Laura en Rosalie sluit ik mij er helemaal bij aan dat je vooral moet doet wat jouw gevoel zegt. Al snap ik ook dat je je eigenlijk helemaal niet in de situatie wil mengen, gewoon lekker kind wil zijn en daarom geen kant wil kiezen. Ik heb zelf geen ervaring met de kinderrechter, daarom zou ik zelf heel nieuwsgierig zijn hoe dat er eigenlijk allemaal aan toe gaat. Heb jij dat ook? Ik kan me zo voorstellen dat jij ook wel zou willen weten wat er allemaal… Lees verder »

Laura
13 dagen geleden

Hoi Sopia, Wat fijn dat je het forum gevonden hebt om je vraag te stellen. Ik snap dat dit een vraag is waar je mee zit omdat je geen kant wilt kiezen en dat je nu met de vraag zit of je weer nee moet zeggen of niet. Ik denk dat het hierbij ligt aan wat jij zelf wilt. Als je je nog steeds hetzelfde voelt als vorig jaar dan zou ik opnieuw nee zeggen, maar als je nu wel het gevoel hebt dat je wel tijdens de rechtzaak iets wilt zeggen, kan je dit wel doen. Als je dit… Lees verder »

Rosalie
13 dagen geleden

Lieve Sophia

Wat goed dat je je grenzen aangeeft. Dat je geen kant wilt kiezen snap ik volledig. Wat vervelend dat je weer in dezelfde situatie staat. Het is heel erg belangrijk dat je aangeeft wat je wilt. Als het zo is dat je het weer niet wilt, kun je dat aangeven. Twijfel je een beetje? Dan zou je misschien met je ouders kunnen praten, wat nou eigenlijk de bedoeling is. Ik weet zeker dat jij dit kunt! Daarnaast is het heel erg goed dat je deze vraag deelt. ❤️

Liefs,
Rosalie