Anoniem (15 jaar) in

Weer einde relatie

mijn vader heeft sinds 2/3 jaar een vriendin. ze komt uit het buitenland en was deze januari hiernaartoe geïmmigreerd. ik was heel erg gewend geraakt aan haar, had ook een erg goeie klik. maar mijn vader vertelde mij laatst dat het min of meer “klaar” is. ik weet niet of hij het op dit moment gewoon even niet ziet zitten of dat het echt het einde is van hun relatie. ik heb gewoon echt geen zin om hier nog een keer doorheen te moeten.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosan
25 dagen geleden

Hi, Bedankt voor het stellen van je vraag op het forum! Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is als je helemaal weer aan een nieuwe partner bent gewend en dat het dan mogelijk toch weer uit gaat tussen jouw vader en zijn vriendin. Het is daarbij natuurlijk ook jammer omdat je een goede klik met haar hebt. Mijn vader heeft zelf ook best wel wat relaties achter de rug, dus ik heb ook aan wat nieuwe vriendinnetjes moeten wennen sinds mijn ouders gescheiden zijn. Met de ene had ik dan een hele goede klik, en met de volgende… Lees verder »

Renée
1 maand geleden

Hoi! Wat stoer dat je een reactie hebt achtergelaten op het forum. Wat vervelend dat je vader misschien weer uit elkaar gaat met zijn vriendin! Ik herken je situatie niet helemaal, maar ik kan me wel goed voorstellen hoe je je voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden, vond ik dat heel lastig. Na een jaar besloten ze toch weer samen verder te gaan. Na een tijdje liep het toch niet zo lekker en zijn ze weer opnieuw gescheiden. Ik snap dus heel goed dat je het lastig vind, omdat je gewoon gewend raakt aan een situatie. De onzekerheid is natuurlijk… Lees verder »