Eveline (11) in

We moesten verhuizen

mijn ouders zijn net gescheiden ik heb er veel last van, mama en papa zijn nu al 4 maand gescheiden maar het lijkt wel al 4 jaar.we moesten ook verhuizen bij mama maar ook bij papa. bij mama zijn we naar een apartementje gegaan het is hier klein maar wel gezellig. bij papa zijn we naar een klein huisje gegaan.mijn vorig huis was heeeeeeeeeeeeeel groot en omdat mij huis zo groot was konden mama of papa niet alleen betalen. ik moest gelukkig niet verhuizen van school.
Eveline

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ElinDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Elin
Elin

Lieve Evelien, heel goed dat je hier een bericht achterlaat! Het is best wel veel, de hele scheiding en dan ook nog eens 2 keer verhuizen. Ik vind het heel leuk dat je schrijft dat het daar wel gezellig is. Superpositief! Ik hoop dat je ook bij je vader een gezellig plekje kunt maken. Inderdaad, hang wat leuke foto’s op en nodig misschien eens wat vriendinnen uit om je huis echt een thuis te maken. Wat bij mij ook heel goed hielp is er lekker mijn eigen geurtje neerleggen. Ik had bijvoorbeeld een shampoo die ik altijd gebruikte, die heb… Lees verder »

Dolores
Dolores

Hey lieve Evelien, Wat fijn dat je hier een berichtje achterlaat! Ik weet precies hoe dat voelt. Dat papa en mama nog niet lang gescheiden zijn maar dat het al wel voelt als jaren. Heel gek om voor te stellen dat ze zo veel maanden geleden nog samen waren. Het was vast heel erg wennen, twee keer verhuizen en gelukkig dat het wel gezellig is! Het is ook vast wennen dat je van een groot huis opeens in een kleiner huisje zit. Heb je je kamer al gezellig gemaakt? Dat is altijd leuk om te doen. Posters opplakken of foto’s.… Lees verder »