Mirthe (27) in

Wat zijn vragen voor ouders?

Wat zijn vragen die jullie aan je ouders zouden willen vragen?

Mijn naam is Mirthe (nu 27) en ik kom zelf uit een gescheiden gezin. Bij mij gebeurde dat toen ik 18 was. Nu krijg ik de kans om een blog te schrijven waarin ik ouders die gaan scheiden mag informeren over vragen waar kinderen mee zitten. Toch merk ik dat het voor mij erg lang geleden is en ik was ook al wat ouder. Zouden jullie me hierbij willen helpen?

Het wordt ontzettend gewaardeerd en zal (hopelijk) een waardevolle aanvulling zijn voor gescheiden ouders!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marijn
1 jaar geleden

Hoi Mirthe! Wat mooi dat je een blog gaat schrijven voor ouders die gaan scheiden en daarmee indirect gelijk de kinderen van die ouders helpt :). Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 jaar oud was, ook al een lange tijd geleden. Omdat ik bijna geen herinneringen heb aan de tijd dat mijn ouders samen waren, voelde gescheiden ouders voor mij als normaal. Pas vele jaren later, toen ik 16 was en mijn vader opnieuw ging scheiden met zijn tweede vrouw, heb ik echt goed over beide scheidingen nagedacht. Een belangrijke vraag die ik toen aan mijn ouders wilde stellen… Lees verder »

Mirthe
1 jaar geleden
Reply to  Marijn

Hi Marijn, ontzettend bedankt voor het delen van je verhaal. Ik zal het meenemen in mijn tekst!

Naomi
1 jaar geleden

Hey Mirthe!

Als ik een vraag aan mijn ouders zou mogen stellen, zou ik het volgende vragen: als jullie hadden geweten hoe ik kapot ging aan de thuissituatie, waren jullie dan eerder uit elkaar gegaan in plaats van bij elkaar blijven voor de kinderen?

Hopelijk heb je hier iets aan 🙂

Met liefs,
Naomi

Mirthe
1 jaar geleden
Reply to  Naomi

Hi Naomi, wat vervelend om te horen het een tijd niet goed met je is gegaan voordat je ouders uit elkaar gingen. Daar herken ik mezelf helaas ook in. Bedankt voor het delen van je verhaal. Ik zal het meenemen in mijn tekst!