Wat voelen jullie?

gescheiden ouders is moeilijk maar het is zo beter heb ik geleerd ik vraag hoe het is voor jullie om gescheiden ouders the hebben voelen jullie je verward net als ik? het voelde soms pijn en verdriet ?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
EsméeSamantha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Advies van jongeren
Samantha

Hoi Nick V, Wat dapper dat jij je vraag hier op het forum durft te stellen! Het is goed dat je deelt hoe je je voelt. Ik denk dat heel veel mensen/kinderen zich herkennen in wat jij schrijft. Ik in ieder geval wel. Ik heb me ook best verward gevoeld over de scheiding van mijn ouders. Dit kwam vooral omdat ik het gewoon niet goed snapte, ik vond het maar raar. Mij heeft het geholpen om erover te praten, om vragen te stellen. Door dat met mijn ouders te doen, werd het vanzelf steeds duidelijker en voelde ik me minder… Lees verder »

Leeftijd
23
Esmée
Advies van jongeren
Esmée

Lieve Nick v. Wat fijn dat jij je vraag aan ons durft te stellen! Ik begrijp heel goed dat jij soms verdrietig bent. Dat is helemaal niet erg. Zelf ben ik ook heel vaak verdrietig geweest na de scheiding van mijn ouders en soms ben ik dat nog steeds. Scheiden is natuurlijk nooit leuk! Ik was in het begin van de scheiding ook heel verward, omdat ik niet begreep waarom mijn ouders niet meer samen wilde zijn. Ik begrijp heel goed dat de scheiding van je ouders verschillende emoties oproept, zoals pijn, verdriet maar soms ook misschien wel eens boosheid… Lees verder »

Leeftijd
15