amy (10) in

Wat vind jij niet fijn aan gescheiden ouders?

ik voel me niet goed als mijn ouders gescheiden zijn want ik vind het niet leuk om als ze ruzie maken er naar te luisteren.

wat vind jij niet fijn als je ouders gescheiden zijn?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
1 maand geleden

Hi lieve Amy, Wat fijn dat je ons gevonden hebt! En dankjewel voor het stellen van je mooie vraag. Ik kan me heel goed voorstellen dat je verdrietig wordt wanneer je ouders ruzie met elkaar maken. Vroeger had ik hier ook best wel last van en dan ging ik op zo’n moment altijd naar mijn kamer toe. Misschien dat je dit wel herkent? Wat ik niet leuk vind aan gescheiden ouders hebben is dat ik altijd slechte dingen over de een moest horen wanneer ik bij de ander was. Ik was vaak de boodschapper, omdat mijn ouders geen contact meer… Lees verder »

Robin
1 maand geleden

Lieve Amy, Wat goed dat je ons hebt gevonden en jouw vraag hier op het forum durft te delen! Wat vervelend dat je het geruzie van je ouders kan horen… Dat is helemaal niet fijn. Mijn ouders maakten ook altijd ruzie waar ik bij was, en ik denk dat ik dat het vervelendste vond aan de scheiding. Mijn vader wil nog steeds niet met mijn moeder praten (ze zijn ondertussen al 3 jaar gescheiden) en hij praat ook onaardig over haar. Ook het wisselen tussen papa en mama is lastig als kind. Tijdens feestdagen zoals kerst of je verjaardag is… Lees verder »

Fardau
1 maand geleden

Hey Amy, Wat vervelend dat je naar de ruzies van je ouders moet luisteren, ik snap helemaal dat je dat niet leuk vind! Gescheiden ouders zijn natuurlijk sowieso niet leuk, maar wat ik vooral niet fijn vind is wanneer ze ruzie hebben. Of wanneer ze slecht over elkaar praten waar ik bij ben, dat vind ik ook heel vervelend. En tijdens vakanties of met kerst vind ik het ook vervelend dat alles gescheiden van elkaar moet. Best nog wel veel dingen, maar ik heb er niet zo heel veel last meer van. Ik praat er veel over met een vriendin… Lees verder »