Wat moet ik nu doen?

Mijn vader woont 40 km bij mij vandaan ik heb advies gekregen van mijn trainer om een halfuur van waar ik woon te gaan sporten. Op vrijdag om 17:00 haalt mijn vader mij normaal op maar door het trainings schema van de nieuwe club train ik nu tot 19:30 en omdat dat later dan 17:00 wil hij mij niet meer komen ophalen. Wat moet ik nu doen?

Reacties

4 Reacties op "Wat moet ik nu doen?"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Emmeline
Advies van jongeren
Lieve anoniem, Dankjewel voor het plaatsen van je berichtje! Ik hoop dat wij je een beetje kunnen helpen (: Ik weet niet precies hoe het werkt op je nieuwe club, je zou misschien even kunnen navragen of er een optie is met een ander groepje mee te trainen; maar ik snap dat dat lastig wordt! Zei je vader ook waarom hij dit nu niet meer wil? Of hoe hij denkt dat je nu naar je sport moet gaan? Als mijn ouders zoiets zeggen probeer ik met ze te praten en te vertellen wat hun uitspraken met mij doen. Hoe voelt… Lees verder »
Leeftijd
16
Zoë
Advies van jongeren
Lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum, fijn dat je je verhaal met ons wilt delen. Wat lastig, je volgt het advies van je trainer netjes op en dan botst het met de afspraken die je met je vader had. Heb je het idee dat jouw vader dit niet leuk vindt en dat hij je daarom niet op wil halen? Of vindt hij het niet zo handig om je zo laat nog op te halen en vind jij het dan jammer om hem op vrijdag dan niet te zien? Het mooiste zou zijn als jij en je ouders… Lees verder »
Leeftijd
22
kaylee
Advies van jongeren
lieve anoniem, wat fijn dat je jouw vraag deelt met ons. ik heb ook een aantal jaar gehad dat mijn moeder ver weg woonde, met de bus was eigenlijk geen optie omdat dit 2 uur duurde door de slechte verbindingen. trainen is uiteraard heel goed om te doen. dit is erg belangrijk en het is natuurlijk ook even lekker om een uurtje te trainen. het klinkt wel vervelend dat je vader je dan niet meer op wilt halen. is het misschien een idee dat je moeder je brengt? of dat je papa en mama elkaar onder weg tegen komen zodat… Lees verder »
Leeftijd
18
Floor
Advies van jongeren

Beste anoniem, vraag aan je vader waarom hij je niet kan/wil ophalen, bespreek dit dan met beide ouder dat je misschien samen kan overleggen om misschien dat je moeder je kan helpen met brengen en/of halen. Des noods kan je natuurlijk vragen of je kan ruilen met dagen met je moeder dat je die dag dan bij je moeder bent in plaats van je vader

Leeftijd
14