lieve (8) in

Wat moet ik nu doen?

mijn opa en oma praatten vaak negatief over mijn vader en moeder waar zij niet bij zijn. ik heb al heel vaak gezegd dat ik dat niet wil. ik heb zelfs een brief gegeven maar daar teren ze zich niets van aan. wat moet ik nu doen

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeDoloresLisa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

hee lieve, wat fijn dat je jouw vraag deelt met ons. wat vervelend om te lezen dat je opa en oma negatief praten over je ouders, dit is natuurlijk niet leuk. wat goed van je om te lezen dat je dit al aan gegeven hebt aan je opa en oma! dat vind ik erg stoer van je. zou je het misschien met je ouders kunnen bespreken? dat je hoort wat opa en oma zeggen, maar dat je dit eigenlijk helemaal niet leuk vind. en dat je liever hebt dat ze dit niet bespreken wanneer jij erbij bent. misschien zouden jouw… Lees verder »

Dolores
Dolores

Hey Lieve, Wat jammer dat je opa en oma negatief over je ouders praten en wat ontzettend dapper dat je hebt gezegd dat je dat niet wilt. Als ik vroeger iets niet leuk vond dat gaf ik altijd ook een brief, dat hielp bij me vaak wel. Mijn moeder heeft de brieven zelfs nog ergens. Mijn oma praat ook vaak negatief over mijn moeder, omdat ze mijn oma is heb ik er nooit wat van durven zeggen dus ik vindt het echt ontzettend dapper van je dat je dat wel durft! Jammer dat je opa en oma niet naar je… Lees verder »

Lisa
Lisa

Hoi Lieve, Wat vervelend om te horen dat je opa en oma negatief praten over je ouders en dat ze zich er niets van aan trekken als je er wat van zegt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar verdrietig van wordt. Wat fijn dat je ons hebt weten te vinden en dat je hierover komt praten op het forum. Ik vind het heel knap van je dat je al zo vaak aan je opa en oma hebt gezegd dat je niet wil dat ze negatief praten over je ouders en dat je zelfs een brief hebt gegeven.… Lees verder »