mea (14 jaar) in

Wat moet ik doen?

heehee,

ik ben een meisje 14 jaar oud en ik heb heel weinig contact met mijn familie. ik heb geen opa’s meer en nog 1 oma die ik nooit spreek helaas. ik heb het er moeilijk mee dat ik zo weinig contact met me familie heb. als ik er over wil praten met vriendinnen dan houden ze daarna alsnog geen rekening met mij en gaan ze weer over zich zelf praten. dit maakt me heel ongelukkig. ik heb ook helemaal geen zin meer in school bijna heel me klas praat alleen maar over zichzelf. mn beste vriendin woont ver weg en me nichtjes die ik spreek die zijn al in de 20 bijna 30. dus ja.de sweer op mn school maakt het erger ik kan zelfs met sommige docenten er niet over praten. mn mentor in de eerste klas vond dat ik bloed moest laten prikken en in therapie en al dat soort dingen. mijn familie aan me moeders kant vond het raar dat ie dat zei en die waren er wel voor me. 1 tante en 1 nicht tenminste. me familie aan me vaders kant dwingen me om bij me vader te wonen zowat. me moeder huilt vaak omdat ze haar ouders terug wil hebben. ik weet me geen raad meer .
wat moet ik doen zodat ik me minder derpri voel?
hoe help ik me moeder?
en wat moet ik doen aan me vriendinnen zodat ze weer is een keer voor me klaar staan?

groetjes,

mea

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
petra
petra
9 jaren geleden

Lieve mea Bedankt voor je prachtige woorden. Weet je het is al heel knap dat je dit zelf ziet. Ieder’s leven heeft n eigen weg en jij staat op n kruispunt. Jij mag kiezen wat je wilt gaan doen en je hoeft niet bang te zijn want als t je toch niet blijkt te bevallen wat je hebt gekozen da. Kies je weer n andere weg. Jij bent n krachtige dame jij komt er wel en weet je n moeder met verdriet verscheurd je hart. Maar zij moet zelf voor haarzelf kiezen en jij voor jouw leven en natuurlijk zouden… Lees verder »

annoniempje
annoniempje
9 jaren geleden

En lieve mea.
Je kan altijd met me praten schat.
Ik schaam me er voor dat ik zo aan mezelf dacht
ik ben er heel verdrietig om
sorry

deniess#x
deniess#x
9 jaren geleden

Hey mea.
Je doet me denken aan een vriendin van mij.
Ik weet dat je je heel rod voelt.
Mijn tip is ga leuke dingen doen met je vriendinnen en zeg tegen ze dat jij het moeilijk vind als ze het steeds over zichzelf praten.

Heel veel sucses
xxx denies 🙂

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Mea, Wat jammer dat je zo weinig contact hebt met je familie en dat wanneer jij het er met vriendinnen over wilt hebben, dat ze nauwelijks luisteren. Fijn dat je tante en je nicht er wel voor je waren toen je mentor dat zei. Misschien kun je samen met hen en je moeder een keer een dagje weggaan of ze uitnodigen om een keer te komen eten. Op die manier zie je ze weer wat vaker en zo kunnen jullie het contact rustig opbouwen. Ikzelf zie ook dat de manier waarop de familie van mijn moeders kant met elkaar… Lees verder »