Olivier (14) in

Wat moet ik doen?

ik heb geen contact met me vader en me zus gister heb ik ze na lange tijd geappt me vader probeert me elke keer te bellen maar er is teveel gebeurd maar na een gesprek gister met mijn zus heb ik haar verteld dat ik elke keer als ik aan hun denk of namen hoor ik weer terug ga in het moment dat er verschrikkelijke ruzies waren maar dat begrijpen ze niet wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 maanden geleden

Hee Olivier , Wat fijn dat je ons gevonden hebt om je vraag te stellen. Wat een lastige situatie is dit voor je zeg. Super dapper dat je je vader en je zus hebt durven appen na zo’n lange tijd. Wat je zegt herken ik wel. Wat jij hebt meegemaakt heeft best wel veel indrukken op je gemaakt. De ruzies die zo ontzettend veel pijn kunnen brengen. Mijn vader en mijn broertje hebben soms ook hele erge ruzies gehad toen mijn ouders net gescheiden was, soms komen er momenten voorbij dat ik dat ook ineens weer voor me zie. En… Lees verder »

Elke
3 maanden geleden

Hallo Olivier, Wat goed dat je het forum hebt gevonden om je vraag op te stellen. Ik kan me voorstellen dat je het als vervelend kan ervaren wanneer je aan de ruzies moet denken. Je verteld dat je je vader en zus na een lange tijd weer hebt geappt, wat knap van je dat je dit hebt gedaan! Ik zelf heb ook een tijdje mijn vader minder gezien en vaak gedacht aan momenten dat het minder ging wanneer ik over mijn vader praatte. Uiteindelijk heeft het mij geholpen om het hier nog eens over te hebben. Mijn vader en ik… Lees verder »