Su..... (12) in

Wat moet ik doen?

Hoi ik ben su…. ik wil anoniem blijven en mijn ouders gaan scheiden en ik ben erg emotioneel hier door. Ik weet nii wat ik moet doen want ik vind het moeilijk om er in reallife over te praten.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MaureenSarahHilde Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Maureen

Hoi Su, Wat dapper van je om je gevoelens hier op het forum te uiten! Ik kan me goed voorstellen dat je het moeilijk vindt om er in real life over te praten! Toen ik 18 was vertelden mijn ouders dat ze gingen scheiden en ik wilde er het liefst met niemand over praten. Wel heb ik toen een email geschreven aan mijn mentor van school waarin ik heb verteld wat er aan de hand is. Als je het makkelijker vindt om jezelf online uit te drukken over de scheiding, zou je misschien een email kunnen schrijven aan iemand die… Lees verder »

Sarah

Hoi Su, Wat goed dat je een berichtje op ons forum hebt geplaatst! Mijn ouders zijn zelf ook gescheiden dus ik snap hoe emotioneel het kan zijn. Ik vond het ook moeilijk om het er met mensen over te hebben. Daarom vind ik het extra knap dat je hier een berichtje hebt geschreven. Toch merk ik dat het altijd erg oplucht als ik het er met iemand over heb. Het is heel fijn om soms je hart te luchten en het is helemaal niet erg als je er emotioneel van wordt! Een scheiding meemaken is ook niet niks. Misschien dat… Lees verder »

Hilde

Hoi Su, wat dapper dat je hier een berichtje plaatst! Ik kan me voorstellen dat je er emotioneel van wordt en dat het lastig is om er over te praten. Hoe lang weet je het al? Toen mijn ouders gingen scheiden was ik zo jong dat ik het proces zelf niet echt heb meegemaakt, maar ik kan me voorstellen dat het echt een ‘verse wond’ kan zijn als het pas sinds kort speelt. Ik snap dan ook goed dat het moeilijk is om erover te praten met mensen die je kent, maar ik zou het je toch aanraden om het… Lees verder »