anoniem (17 jaar) in

Wat kan ik zeggen

hoi ik zit met een groot problem, mijn vader wil graag dat ik bij hem kom wonen maar hoe vertel ik dat aan mn moeder zonder al te veel ruzie te krijgen? het nadeel is vooral dat hij wil dat ik het dit weekend vertel! ik ben pas sinds vandaag weer bij mn moeder en hij wil al dat ik zondag naar hem toe kom om bij hem te wonen! wat moet ik doen?

-Anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
britney
britney
9 jaren geleden

Probeer als het kan met allebei je ouders te praten zodat jij en ouders bij elkaar zijn en dat jullie erover gaan praten.
En je vader moet je wel tijd geven om erover na te denken en as je bij je vader wil gaan wonen tijd geven om het aan je moeder te vertellen.
Probeer wel je vader te vertellen dat je meer tijd nodig hebt en lukt het niet probeer het dan via een brief.
Veel succes!
Britney

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hallo anoniem, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Ik kan me voorstellen dat het een lastige situatie is waar je in zit. Ik vraag me eigelijk af wat jij zelf graag wil? Zie je het zitten om bij je vader te gaan wonen of is dit iets wat hij alleen wil? Ik hoop dat je goed nadenkt over waar jij je prettig bij voelt want dat is natuurlijk het aller belangrijkste! Misschien is het een idee om aan je vader te vragen of hij jou nog eventjes de tijd wil geven om het bespreekbaar te maken met je moeder.… Lees verder »