Anoniem (11 jaar) in

Wat ik wil

ik wil het liefst bij mijn moeder zijn maar ik moet naar mijn vader wat moet ik doen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JuliakayleeValentine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Julia

Hallo lieve jij, Wat super dat je je vraag hier op het forum stelt! Ik kan heel goed begrijpen hoe jij je nu voelt, ik had dit precies andersom, ik wilde graag meer bij mijn papa zijn en wat ik daar het aller moeilijkste aan vond, is dat ik mama niet wilde kwetsen. Ik was bang dat wanneer ik dit tegen mama zou vertellen dat ik mama heel verdrietig zou maken en dat ze me niet zou begrijpen. Maar deze angst was volledig onterecht, ik ben mijn moeder gaan vertellen dat ik het makkelijker en fijner vind om wat meer… Lees verder »

kaylee

Hoi Anoniem, Wat dapper dat je dit met ons wilt bespreken. Ik herken heel erg wat je zegt, alleen was het bij mij anders om. Ik wilde graag vaker bij mijn vader zijn. Ik vond het ook super lastig om dit met mijn ouders te bespreken. Ik dacht dat mijn moeder heel boos en heel verdrietig zou worden en dat dat alles alleen nog maar lastiger zou maken. Ik heb uiteindelijk, samen met mijn juf, een brief geschreven waarin ik opschreef dat ik vaker bij mijn vader wilde zijn. Deze brief heb ik samen met mijn juf aan mijn ouders… Lees verder »

Valentine

Hoi lieve anoniem, ik heb dit zelf ook heel erg lang gehad en vond het ook heeeel erg lastig om dit te zeggen tegen mijn ouders. Ik vond het vooral heel erg eng om tegen mijn vader te zeggen omdat ik hem niet verdrietig wilde maken. Ik heb het wel aan mijn moeder kunnen vertellen, misschien is het voor jou ook fijn om dat te doen. Dan kan zij met jou meedenken. Misschien kan zij het met jou vader bespreken dat graag meer bij haar bent, of met zijn 3en. Ik hoop dat dit je helpt en anders kan je… Lees verder »