Evelien (13) in

Wat gebeurt er allemaal?

Ik heb een vraag, mijn ouders gaaan uit elkaar en ik ben er best verdrietig over. Ik weet ook niet wat er nu allemaal gaat gebeuren. Zou iemand mij advies willen geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
Evy
1 maand geleden

Hey Evelien, Wat naar om te lezen dat je ouders uit elkaar gaan. Goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum, ik hoop dat je wat aan de antwoorden hebt die je hier krijgt. Het is heel logisch dat je verdrietig bent en dat mag ook. Toen ik hoorde dat mijn ouders gingen scheiden moest ik veel huilen, ik was destijds 15 jaar oud en zat in het derde jaar van de HAVO. Mijn ouders waren erg duidelijk over de scheiding en begeleidden mijn broer en ik goed door het proces uit te leggen wat er ging gebeuren… Lees verder »

Sangita
1 maand geleden

Lieve Evelien, Wat vervelend om te lezen dat je ouders gaan scheiden. Ik ben blij dat je ons gevonden hebt en dat je ons om raad vraagt! Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen hoe jij je nu moet voelen. Had je de scheiding al zien aankomen of kwam het uit het niets? Ik schrok namelijk zelf best wel toen mijn ouders zeiden dat ze niet meer met elkaar verder wilden. Ik kan mij goed voorstellen dat je een beetje wil weten hoe zo’n scheiding gaat. Toen mijn ouders gingen scheiden zat ik net in mijn examen jaar. Ze vertelde… Lees verder »

Lotte
1 maand geleden

Hoi lieve Evelien, Bedankt voor je berichtje. Wat fijn dat je ons gevonden hebt en wat goed dat je deze vraag hier stelt! Rot om te horen dat je ouders uit elkaar gaan, super logisch dat je daar verdrietig om bent. Ik was nog best jong toen mijn ouders uit elkaar gingen, 4 jaar oud, maar weet nog heel goed dat ik verdrietig was. En dat ik toen een tekening had gemaakt met mijn eigen gezicht met allemaal tranen. Je schrijft dat je niet weet wat er nu allemaal gaat gebeuren en of iemand jou advies kan geven. Nu kan… Lees verder »

Kevin
1 maand geleden

Hi Evelien, Wat naar om te lezen dat je ouders gaan scheiden.. 🙁 Het is heel logisch dat je daarover verdrietig bent. Gelukkig heb je de weg naar Villa Pinedo al gevonden – dat is heel knap en fijn! Hopelijk kunnen wij jou hier een beetje helpen. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 jaar was en ik had ook echt geen idee wat er allemaal ging veranderen.. Maar er ging heel veel veranderen en dat ging soms heel snel. Ik was dus soms ook in de war of verdrietig en het helpt dan om het daar met iemand over… Lees verder »