Indy (14 jaar) in

Wat gaat er gebeuren?

hoi!
mijn ouders gaan scheiden en ik heb er heel erg veel moeite mee. als ik en mijn broertjes in de buurt zijn doen ze “normaal” tegen elkaar wat alsnog anders is. maar soms als ik in mijn bed lig hoor ik ze toch heel erg ruzie maken met elkaar. ik vind het ook heel erg moeilijk dat ik niet zo goed weet wat er allemaal gaat gebeuren en heb heel veel moeite met het idee dat mijn ouders uit elkaar gaan en niet meer van elkaar houden. ik mis veel van school en ben heel erg ziek laatste tijd. ik heb hier met mensen over gepraat en die denken dus dat het door de stress komt. ik weet alleen niet zo goed wat ik kan doen en wat er gaat gebeuren.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nikki
7 maanden geleden

Lieve Indy, Wat goed dat jij je verhaal verteld op het forum! Wat knap! Wat naar om te horen dat jouw ouders gaan scheiden. Dit is erg lastig om als kind natuurlijk te horen, vooral als ze op het ene moment “normaal” doen en het andere moment ruzie maken. Hierdoor maakt het realiseren dat zij uit elkaar gaan en niet meer van elkaar houden ook lastiger natuurlijk! Zelf ben ik ook een kind van gescheiden ouders. Mijn ouders zijn op mijn 11e gescheiden. Mijn vader heeft toen op een niet zulke leuke manier verteld waarom zij uit elkaar gingen, waardoor… Lees verder »

Sanne
7 maanden geleden

Hoi Indy, Wat fijn dat je dit forum hebt gevonden, en wat knap dat jij je vraag hier nu stelt! Ik hoop dat ik je kan helpen met hetgeen waar je mee zit. Je geeft aan dat je het moeilijk vindt dat je ouders gaan scheiden, omdat je niet weet wat er allemaal gaat gebeuren. Ook geef je aan het moeilijk te vinden dat je ouders niet meer van elkaar houden. Wat vervelend dat je in deze situatie zit, ik kan me voorstellen dat dit erg lastig is voor je. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was, ik… Lees verder »

Manon
7 maanden geleden

Hey lieve Indy, Wat knap van jou dat je deze vraag durft te stellen. Ik begrijp heel goed dat dit een moeilijke situatie voor je is. Toen mijn ouders gingen scheiden waren ze ook normaal tegen elkaar wanneer mijn broertje en ik in de buurt waren, maar wanneer ze dachten dat wij het niet hoorden, maakten ze constant ruzie. Ik snap dat dat heel vervelend is om aan te horen. Toen mijn ouders gingen scheiden, voelde ik mij ook niet lekker. Ik vond het lastig dat ik niet zo goed wist wat er allemaal ging gebeuren. Wat ik toen heb… Lees verder »

imke rombouts
7 maanden geleden

hey indy ik ben imke en heb zelf gescheiden ouders vanaf men 5 jaar al en toen had ik er ook moeite me en nu maken ze nog steeds ruzie en dat vind ik ook soms helemaal niet gemakelijk probeer ff aan wat leukere dingen te denken meestal helpt dat wel