Isabeau (13) in

Wat gaat er allemaal gebeuren?

Mijn ouders hebben dit weekend tegen mij verteld dat ze besloten te gaan scheiden. Ik heb geen idee wat er nou allemaal gaat gebeuren. Ik weet dat het voor iedereen een beetje verschild maar toch vind ik fijn om een beetje te weten welke “stappen” er gaan gebeuren. Dus kan iemand mij alsjeblieft een beetje voorbereiden op wat er gaat gebeuren?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
puck123
8 dagen geleden

oe dat is niet fijn ik kan het zelf niet meer herineren ik hoop voor je dat ze dicht in de buurt bij elkaar blijven woonnen

Sam
Sam
14 dagen geleden

Wat vervelend dat je ouders gaan scheiden ik snap dat je dat lastig vindt dat vond ik ook dus ik begon de vragen die ik in mijn hoofd had heb ik opgeschreven en met mama en papa er over gepraat misschien kan jij dat ook doen veel sterkte van Sam

Britt
17 dagen geleden

Hey Isabeau, Goed dat je je vraagt hier deelt op het forum! Wat vervelend dat je ouders hebben besloten om te gaan scheiden. Ik kan goed begrijpen dat je niet goed weet wat er nu gaat gebeuren. Toen mijn ouders gingen scheiden was het ook allemaal erg onduidelijk en je bent hierin niet de enige! Mijn ouders wisten zelf ook niet helemaal wat er ging gebeuren en door het erover te hebben met elkaar konden we hier samen over nadenken. Zou het erover hebben met je ouders iets voor jou kunnen zijn? We hebben bij Villa Pinedo ook buddy’s mocht… Lees verder »

Nine
17 dagen geleden

Hi Isabeau, wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden. Je bent hier helemaal op de juiste plek, hier geven namelijk kinderen met gescheiden ouders adviezen en tips vanuit hun eigen ervaring. Wat jij nu meemaakt, herken ik daarom heel erg goed. Dapper dat je hierover iets wil delen. Ik kan mij goed voorstellen dat er een hele boel door je heen ging op het moment dat je ouders hebben verteld dat zij gaan scheiden. Hoe gaat het nu met je? Weet dat het oké is om verdriet te hebben, of juist niet. Dat het niet gek is dat je… Lees verder »