Jasmijn (15) in

Wat doen jullie als jullie alleen zijn?

hey ik wil even wat kwijt,
ik heb eergister gehoord dat mijn ouders officieel gaan scheiden. ik vind dat erg lastig omdat ik weet dat we dan gaan verhuizen en druk zijn met alles opruimen. op school haal ik slechte cijfers en ik heb amper contact met mijn vrienden. ik voel mij erg eenzaam en zit ook de hele dag achter mijn telefoon. mijn moeder maakt zorgen om mij en is nu wat strenger tegen mij. maar dat maakt mijn leven nog erger. omdat mijn hoofd al erg vol zit met negatieve dingen. ik weet niet wat ik kan doen in mijn eentje dan op mijn telefoon… wat doen jullie als jullie alleen zijn? en hebben jullie misschien wat tips voor mij…

groeten jasmijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
27 dagen geleden

Lieve Jasmijn, Ten eerste, wat onwijs goed van je dat je ons forum hebt weten te vinden en dat je jouw verhaal hier met ons durft te delen! Knap van je! Wat is deze situatie onwijs naar voor je zeg… en dan al helemaal in deze nare Corona-tijd. Ik snap heel goed dat je nu vooral eenzaam voelt. Dat gevoel herken ik heel erg goed van toen mijn ouders gingen scheiden. Ik was nog heel erg jong (zat in groep 4), maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik me begon te beseffen. Vaak als ik bij mijn vader was… Lees verder »

Sangita
27 dagen geleden

Lieve Jasmijn, Wat vervelend om te lezen dat je ouders besloten hebben om te gaan scheiden. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit nu veel zorgen en emoties oproept. Toen mijn ouders besloten hadden om te gaan scheiden heb ik mij ook vaak eenzaam gevoeld. Ik was in die periode heel erg bezig met mezelf terugtrekken omdat ik verdrietig was maar hierdoor ging ik mij nog eenzamer voelen. Ik voelde mij door mijn omgeving niet echt begrepen. Herken je dat? De ouders van mijn vriendinnen waren allemaal nog samen waardoor ik het gevoel had dat ze mijn gevoel en… Lees verder »

Last edited 27 dagen geleden by Sangita
Jesse
28 dagen geleden

Hey Jasmijn, allereerst ben ik ontzettend trots op jou dat je het forum hebt weten te vinden en je hier jouw verhaal durft te delen. Wat ontzettend naar zeg, ik zal niet de enige zijn, maar ik kan mij als de dag van gister nog herinneren dat ik deze mededeling kreeg. Zelf was ik toen zeven jaar oud. Dat is inmiddels al een lange tijd terug, maar ik herken wel een stukje van jou verhaal. Zelf heb ik mij ook wel eens eenzaam gevoeld, terwijl er altijd mensen om mij heen klaar stonden om mij zoveel mogelijk te helpen. Helaas… Lees verder »