Floris (11) in

Wanneer?

Waneer gingen jullie met je stiefouders en stiefzussen/broers samen op vakantie? Reageer asjeblieft

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luca
1 jaar geleden

Hey Floris, Ik heb het nu zelf zo:’ik doe in de vakantie vaak de ene helft bij mijn moeder en de anderen helft naar mijn vader.’ Met mijn vader ga ik dan altijd een week met mijn stiefzussen\broers op vakantie en ga de anderen week met mijn vader. ik hoop dat dit geholpen heeft.

Lisa
1 jaar geleden

Hey Floris! Ik ben deze zomervakantie voor het eerst met mijn stiefvader en stiefzus op vakantie geweest. Ik was in het begin eerst een beetje bang omdat de band tussen mijn stiefvader en ik niet zo sterk was. Maar door op vakantie te gaan is die er alleen maar beter op geworden! Ik kan nu meer mezelf zijn bij hem en ook bij mijn stiefzus. Dus als jullie samen op vakantie gaan zou ik er alleen het beste van proberen maken.

Pip
Pip
1 jaar geleden

Hee Floris! Ik ging net als Madelief ook best wel snel op vakantie met mijn stiefmoeder. Wij gingen toen op skivakantie. Ik vond dat erg leuk! Toen mijn vader en mijn stiefvader samen nog twee kinderen kregen, gingen mijn broer en ik eigenlijk nooit meer mee op vakantie. Dat vond ik best jammer, want ik kreeg daardoor een beetje het gevoel dat wij niet meer bij het gezin hoorde.

Wat maakt dat je deze vraag stelt? Als je er verder iets over wilt delen mag dat altijd natuurlijk! Succes Floris. Groetjes

Madelief
1 jaar geleden

Hee Floris, wat goed dat je deze vraag hier stelt! Ik ging al vrij snel met hen op vakantie. toen waren we allemaal nog klein en was het leuk om samen naar de camping te gaan. Later vonden mijn broer en ik het niet meer zo fijn en wilde we graag alleen met papa op vakantie. Toen hebben we dan tegen hem gezegd en hij vond dat eigenlijk ook wel een goed idee! Zo hoefde wij niet op mijn jongere stiefbroertje en zusje te letten en dat scheelde veel gedoe. Soms vond ik het ook weer jammer, want het is… Lees verder »