Skip to content
Anoniem (13 jaar) in

Wanneer wisseldag?

heyy! ik heb een vraag. ik ga over 2 weken 1 week bij mijn vader en 1 week bij mijn moeder wonen. We zijn alleen nog aan het bedenken wat de wisseldag word. heeft iemand die er ervaring mee heeft tips of andere dingen die je er over kwijt kan?
omdat bij iedereen een week er anders uit ziet zal ik even kort mijn week samenvatten:

Maandag: broertje voetbaltraining
Dinsdag: Ik en mijn zusje voetbaltraining
Woensdag: broertje voetbaltraining
Donderdag: Ik en mijn zusje voetbaltraining
Vrijdag: niks bijzonders
Zaterdag: voetbalwedstrijden
Zondag: soms gaan we iets leuks doen

alvast bedankt!
groetjes: Anoniem

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OSamanthaSanne Westhof Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
O

Op maandag na school naar de andere ouder gaan

Samantha

Hoi lieve anoniem, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en hier om advies vraagt zeg. Je vraagt tips om te bedenken wanneer je de wisseldag het liefst zou willen. Dat is best een lastige vraag, aangezien dat best wel heel persoonlijk is. Ik ging bijvoorbeeld enkel in het weekend naar mijn vader, en voor mij was het dan fijn om op zaterdag heen te gaan en niet al op vrijdag. Op vrijdag was ik de hele dag naar school geweest en dan was ik vaak moe, daarom vond ik het fijner om op zaterdag te gaan. Maar ik… Lees verder »

Sanne Westhof

Hoi Anoniem, Wat goed dat je je vraag stelt op het forum! Een wisseldag is iets waar veel kinderen van gescheiden ouders mee te maken krijgen. Toen mijn ouders gingen scheiden ging ik in het begin ook om de week van mijn vader naar mijn moeder. Ik weet nog dat mijn ouders en ik zomaar een dag hadden en uitgekozen als wisseldag, om te kijken hoe dit zou gaan uitpakken. De beste wisseldag is voor iedereen anders, maar ik vond het fijn om een ‘rustige’ dag als wisseldag te pakken. Als ik kijk naar hoe jij jouw week hebt beschreven,… Lees verder »