Anoniem (13 jaar) in

Wanneer wisseldag?

heyy! ik heb een vraag. ik ga over 2 weken 1 week bij mijn vader en 1 week bij mijn moeder wonen. We zijn alleen nog aan het bedenken wat de wisseldag word. heeft iemand die er ervaring mee heeft tips of andere dingen die je er over kwijt kan?
omdat bij iedereen een week er anders uit ziet zal ik even kort mijn week samenvatten:

Maandag: broertje voetbaltraining
Dinsdag: Ik en mijn zusje voetbaltraining
Woensdag: broertje voetbaltraining
Donderdag: Ik en mijn zusje voetbaltraining
Vrijdag: niks bijzonders
Zaterdag: voetbalwedstrijden
Zondag: soms gaan we iets leuks doen

alvast bedankt!
groetjes: Anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
O
O
10 maanden geleden

Op maandag na school naar de andere ouder gaan

Samantha
11 maanden geleden

Hoi lieve anoniem, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en hier om advies vraagt zeg. Je vraagt tips om te bedenken wanneer je de wisseldag het liefst zou willen. Dat is best een lastige vraag, aangezien dat best wel heel persoonlijk is. Ik ging bijvoorbeeld enkel in het weekend naar mijn vader, en voor mij was het dan fijn om op zaterdag heen te gaan en niet al op vrijdag. Op vrijdag was ik de hele dag naar school geweest en dan was ik vaak moe, daarom vond ik het fijner om op zaterdag te gaan. Maar ik… Lees verder »

Sanne Westhof
11 maanden geleden

Hoi Anoniem, Wat goed dat je je vraag stelt op het forum! Een wisseldag is iets waar veel kinderen van gescheiden ouders mee te maken krijgen. Toen mijn ouders gingen scheiden ging ik in het begin ook om de week van mijn vader naar mijn moeder. Ik weet nog dat mijn ouders en ik zomaar een dag hadden en uitgekozen als wisseldag, om te kijken hoe dit zou gaan uitpakken. De beste wisseldag is voor iedereen anders, maar ik vond het fijn om een ‘rustige’ dag als wisseldag te pakken. Als ik kijk naar hoe jij jouw week hebt beschreven,… Lees verder »