Noa (13) in

Waarom zijn ze gescheiden?

Beste mensen, ik heb heel vaak slechte gedachtes zoals : waarom leef ik, wie ben ik, of mijn hoofd dwingt me om dingen te doen zoals pak een mes en stop hem zover mogelijk in je keel en allemaal zulk soort enge dingen en waarom is mijn leven een puinhoop en waarom zijn m’n ouders gescheiden maar ik mag dat pas weten als ik 16 ben vertellen ze me alles heeft u/je misschien tips en anders kunt u mij helpen alstublieft

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
IAH
IAH
1 jaar geleden

Beste Noa,

Wat dapper dat je je gedachtes hier deelt en je verhaal vertelt! Ik zou je wel willen aanraden om een afspraak te maken bij je huisarts. Die kan jou echt helpen! En zo nodig ook doorverwijzen. Ik vind het echt erg dapper van je dat je om hulp vraagt!

Ik hoop dat het beter wordt!
Liefs,

Gwyneth
1 jaar geleden

Lieve Noa, wat dapper dat jij dit deelt op ons forum en wat naar dat je deze gedachtes hebt. Ik wil je laten weten dat er altijd iemand is die naar je wil luisteren. Is er iemand in je omgeving met wie je dit misschien kan delen? Als je het lastig vindt om het te vertellen, kan het ook helpen om alles eerst op papier te zetten en dan een brief te sturen naar iemand die je vertrouwt. Het is belangrijk om hulp te vragen in jouw situatie! Zoals Nicole in de andere reacties ook als tip geeft, kun je… Lees verder »

Robin
1 jaar geleden

Hey lieve Nina, wat moet het lastig voor je zijn dat je dit soort gedachten hebt. Je bent zeker niet de enige en weet dat het niet gek of raar is! Er zijn altijd mensen zijn die je willen helpen of naar je willen luisteren ❤️ Je kan ook altijd je hart luchten bij een Buddy van Villa Pinedo. Liefs!

Nicole
1 jaar geleden

Lieve Noa, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat vaak slechte gedachtes hebt en je afvraagt waarom je ouders gescheiden zijn. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de… Lees verder »