Esther (12) in

Waar ben ik gelukkig?

Het is nu ongeveer 5 jaar geleden toen ik hoorde “wij gaan scheiden ” even later ging mijn vader naar mijn opa en oma hij woonde daar tijdelijk en later gingen wij mijn moeder,mn zus,mijn broer en ik ergens anders in het dorpje wonen mijn andere broer ging met mijn vader in het oude huis wonen m’n broer kwam elke woensdag eten en ik ging elke maandag naar papa ondertussen had mijn vader al een nieuwe vriendin laten we haar even naomi noemen we konden goed met elkaar omgaan mijn leven ging toen prima maar toen kwam er een man die noemen we even henk hij kreeg met m’n moeder en gingen verhuizen naar Overijssel ik ging mee samen met mijn broer en zus maar ik liet wel naomi en mijn vader en broer achter dat besefte ik nog niet dat het anderhalf uur duurde voordat ik pas bij mijn vader was maar m’n moeder trouwde met henk hij was wel aardig maar later was hij minder fijn we moeten nu taken doen in huis. mijn vader,naomi en mm andere broer gingen ergens anders wonen maar bleeven in het dorp mijn zus en mn vader hebben hele erge ruzie dus die heeft al 3 jaar geen contact met m’n vader niet alleen zij hebben er last van ook ik heb er last van ik heb heel vaak ruzie met mn zus ze is nu 17 maar ik krijg de schuld van alles . K heb laast ook een stiefbroertje gekregen hij is net 1 ik heb het gevoel dat ik er niet bij hoor mijn moeder,henk, zus en broertje zij vormen een familie m’n broer en ik snappen het niet gaan we dan naar papa of blijven we hier? Waar ben ik gelukkig?. Mvg esther

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
yor
yor
7 dagen geleden

hoi esther,, wat verveldende situatie zit je!! ik snap dat je twijfeld,, ik zou kiezen waar jij jet het best bij voelt! en jij het fijn vindt om te wonen,, als je liever en veiliger voelt bij je vader zou ik voor je vader kiezen als ik in jou situatie zat, het zou toch fijner zijn als je je fijn voelt bij je beide ouders en met beide ouders een goede band hebt?! ik zou het ook aangeven dat je het gevoel hebt dat je er nie meer bij hoort, misschien veranderd er iets?
liefs, yor

R
R
14 dagen geleden

Hi lieve Esther! Wat goed dat je op het Forum schrijft! Wat ik uit je berichtje haal, is dat je nu bij je moeder en haar vriend woont samen met je broer en je zus. Je vader woont 1,5 uur verderop en je twijfelt bij wie je het nou eigenlijk het fijnst vindt. Uit ervaring weet ik dat dat een hele lastige situatie is. Ik heb ook een tijdje getwijfeld bij wie ik mij nou het meest thuis voel. Mijn ouders wonen gelukkig wat dichterbij elkaar, maar ik kan me voorstellen dat het een stuk moeilijker wordt om te wisselen… Lees verder »