Isabelle (12) in

Vriendin vader niet aardig

Ik heb nu bijna een jaar gescheiden ouders En ze hadden allebij heel snel een vriend en vriendin de vriedin van me vader vind ik total niet aardig maar mijn vader heeft geen eigen huis dus nu moet ik daar om het weekend slapen maar eigelijk will ik er niet heen maar dat moet van mijn moeder want ik moet me vader nog blijven zien ik heb al heel veel andere oplossing proberen te bedenken maar papa will deze en geen andere ik ben daar heel ongelukkig en mijn relatie met mijn vader verslechter alleen maar ik vraag me af of ik nog wel naar me vader wil wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pien
2 jaren geleden

Hoi Isabelle, wat een lastige situatie lijkt het me waar je in zit! Je schrijft dat je meerdere oplossingen hebt proberen te bedenken. Wat goed dat je voor jezelf opkomt! Jammer dat je vader daar niet in mee gaat, maar blijf zeker uitspreken waar jij behoefte aan hebt en blijf zeker jouw wensen uitspreken. Ik herken ook wel een beetje wat je schrijft, mijn vader woonde meteen samen met zijn nieuwe vriendin. Eerst in haar appartement. Ik vond het heel gek om ineens in een huis van wildvreemde te zijn. Jij geeft aan dat je je afvraagt of je nog… Lees verder »

Adinda
2 jaren geleden

Lieve Isabelle, Wat goed van je dat je om hulp vraagt op het forum.  Ik herken de situatie een beetje. Mijn ouders hadden nadat ze uit elkaar gingen allebei ook snel een nieuwe partner. Zelf wilde ik ook m’n tijd nemen om ze te ontmoeten. Dus ik kan me voorstellen dat het niet leuk is om naar haar huis te gaan om je vader te zien.  Ik weet natuurlijk niet wat je al tegen je vader hebt gezegd maar probeer vanuit je eigen gevoel te praten. Misschien helpt het als je vertelt dat je hem mist en dat je graag… Lees verder »