Anoniem (11) in

Vriend moeder niet aardig

mijn moeder heeft een vriend en ik vind hem niet aardig maar mijn moeder wil dat ik veel met hem doe maar dat vind ik echt niet leuk. hij woont in *** en dan gaan we daar af en toe naartoe maar ik wil gewoon liever thuis zijn ik heb het al tegen mijn moeder gezegd maar ze heeft er niks aan gedaan. wat moet ik doen???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
11 maanden geleden

Hey Anoniem, Wat goed dat je jouw vraag op het forum van Villa Pinedo stelt. Vervelend dat je hem niet aardig vindt, maar ook dat je moeder er niets mee heeft gedaan nadat je met haar hebt gepraat. Ik weet nog goed toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg. Het voelde heel gek dat er opeens een andere man in haar leven was, dan mijn vader. Eigenlijk had ik helemaal geen zin in een andere man. Mijn moeder wilde ook dingen samen doen, ook met hem, zodat we elkaar beter zouden leren kennen. In het begin heb ik dat rustig… Lees verder »

Anoniem
11 maanden geleden

Mischien een optie om te bespreken dat je tijdje bij je vader verblijft of gewoon vragen of je met je ma en die man kan praten en dan aangeven dat je bepaalde dingen niet fijn vind en dat thuis voor jou een veilig gevoel geeft. Mischien kan je bespreken wat jij wel leuk vind en dat jij een keer bepaald waar jullie heen gaan of wat jullie gaan doen.