Vreselijke ruzie

Lieve villapinedo mijn vader heeft een maand of 4 geleden een zwaar hartaanval gekregen en daardoor is hij ineens vreselijk boos geworden en hij heeft ruzie met mijn moeder. Mijn moeder en vader zijn geschijden toen ik 4 was maar hebben nu nogsteeds vreselijke ruzie en ik weet gewoon niet meer waar ik terecht kan. lieve villapinedo kunnen jullie alsjeblieft helpen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Améliepim Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
pim
Advies van jongeren
pim

Beste Raya, Bedankt voor je bericht. Mijn vader heeft ook wel eens een hartaanval gehad, dit kan best wel heftig zijn en snap dus dat dit niet leuk is. Ik denk dat ze boos is door het schrikken van wat er is gebeurd. Ze wil natuurlijk dat er niks ers gebeurd want het is wel je vader! Het is altijd goed te praten met je ouders en aan te geven wat je niet lekker zit. Probeer je eigen plekje te vinden waar jij je lekker voelt en waar je je kan terug trekken. Ouders hebben vaak veel te doen en… Lees verder »

Leeftijd
20
Amélie
Advies van jongeren
Amélie

Beste Raya, Goed dat je hier je vraag stelt! Wat erg dat je vader een hartaanval heeft gehad, dat is vast erg schrikken. Jammer dat er nu alleen ruzie is. Mijn ouders ruziën ook veel en dat is echt heel vervelend. Vroeger betrokken ze me daarin en nu nog steeds wel eens maar dat is gelukkig minder geworden. Het heeft geholpen toen ik het tegen ze zei, dat ik het vervelend vond dat ze me erin betrokken. Sindsdien zeg ik het meteen als ze me weer (onbewust) in een ruzie betrekken. Dat geeft rust. Misschien dat het ook kan helpen… Lees verder »

Leeftijd
16