Bibi (12) in

Vreemdgegaan

Hey ik ben 12 jaar. Mijn vader is vreemd gegaan dat hebben mijn broer en ik ontdekt door een brief op de tafel waarop stond. Hoi lieverd ik hou van jou xxx jou schatje. Maar hij was nog met mijn moeder ik vergeef het hem nog niet maar ik wil het wel maar ik kan het niet hoe kan ik dit doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nika
1 jaar geleden

Hé, Wat moet dat ontzettend lastig voor jullie zijn geweest dat je erachter komt je vader vreemd ging terwijl hij nog met jullie moeder was. Ik heb dat ook meegemaakt en wat mij toen daarin hielp was om te kijken zijn wij nu gelukkiger? Zijn mijn ouders nu gelukkiger nu ze niet meer samen zijn? Maakt de nieuwe vriendin van mijn vader hem gelukkiger? Maar je gaat je moeten aanpassen nieuwe situatie nieuw gezin en dat is niet altijd gemakkelijk. Het zal uiteindelijk een plekje in je hart moeten krijgen. Dit betekend niet dat het oké is wat jullie vader… Lees verder »

Anna
1 jaar geleden

Hoi lieve Bibi, Erg naar dat je in deze situatie zit. Ik heb het zelfde als jou, alleen ging mijn vader naar het café om met meiden te flirten, zoen en misschien wel meer. Dat heeft nmijn moeder na 6 jaar huilend verteld, dus is snap je zeker. Ik weet verder natuurlijk nowt hoe jouw band met je ouders is. Maar heb je weleens er met je moeder of vader over gepraat? Ik denk dat het erg helpt om er met vriendinnen, vrienden , familie of op school erover te praten. Bij de meeste scholen is er ook een vertrouwenspersoon… Lees verder »

Robin
1 jaar geleden

je kan er bijvoorbeeld met hem over praten en om uitleg vragen vergeet niet dat het je vader is en dat hij jou niks heeft aangedaan ik begrijp dat het lastig is om erover te praten of om hem te vergeten maar het beste is om te praten

Rohini
1 jaar geleden

Dag lieve Bibi, wat een lastige situatie ervaar je op het moment! Als ik je goed begrijp is je vader vreemdgegaan, en ben je daar achtergekomen door een briefje op tafel. Wat goed dat je al nadenkt over hoe je hem kunt vergeven! Ik bewonder de liefde in je hart. Denk je dat je samen met je broertje je papa kan vragen waar dat briefje vandaan komt? In mijn ervaring is erover praten super belangrijk in mensen leren vergeven. Veel succes, en mocht je er nog verder over willen praten kun je altijd nog een reactie achterlaten, of een Buddy… Lees verder »

Emma
1 jaar geleden

Hey bibi I’m zit nu ook in het zelfde schuitje maar aan mij is het vertelt omdat er ook al roddels rond gingen ik vind het ook heel erg want dat doe je toch niet

Anna
1 jaar geleden

Hi lieve Bibi, Wat goed dat je deze vraag op het forum stelt en wat naar om te horen dat jij en je broer dit hebben moeten meemaken! Toen ik 11 jaar was kwam ik er ook achter dat mijn vader vreemd was gegaan. Het voelde zo onwerkelijk, ik kon bijna niet geloven dat het echt waar was. Ik dacht dat vreemdgaan alleen iets was wat in films en series gebeurde en al helemaal niet bij mijn ouders! Voelt het voor jou ook zo? Ik ben ook heel lang boos geweest op mijn vader. Voor mijn gevoel had hij niet… Lees verder »