Phileine (11 jaar) in

Vreemdgaan

hi
mijn vader en moeder zijn nu 3 jaar gescheiden maar ik ergens mee, want mijn vader is hoogstwaarschijnlijk vreemdgegaan met *** (mijn stiefmoeder). en dat ontkennen ze maar ik wil de waarheid!
weten jullie hoe ik hiermee om moet gaan?
liefs Phileine

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joëlle
23 dagen geleden

Hey Phileine!   Wat goed van jou dat je hier op dit forum je vraag stelt! Ik herken jou verhaal en jouw vraag helemaal! Ik heb dit zelf ook meegemaakt toen ik 12 jaar oud was. Ik zag een foto van een vreemde vrouw op de telefoon van mijn vader oplichten toen zijn telefoon ging. Ook wist ik dat hij savonds pas laat thuis kwam en uiteindelijk heb ik van mijn moeder gehoord dat mijn vader iemand anders zag. Toen ik mijn vader hiermee confronteerde, ontkende hij dit. Iets wat hij nu ( na 10 jaar ) nog steeds doet.… Lees verder »

Romee
23 dagen geleden

Hallo lieve Phileine,   Wat goed dat jij deze vraag op het Forum hebt gesteld!   Ik herken mij heel erg in jouw verhaal, omdat mijn vader ook is vreemdgegaan met mijn stiefmoeder en ik hier pas later achterkwam. Mijn vader vertelde mij ook dat het niet waar was en ik wilde graag de waarheid weten. Wat mij toen erg heeft geholpen is om alleen met mijn vader hierover te praten en hem duidelijk te vertellen waarom ik het graag wilde weten. Misschien dat jij dit ook zou kunnen proberen? Verder zou je hierover misschien ook kunnen praten met iemand… Lees verder »