() in

Voor mezelf op komen

Beste Villa Pinedo

ik heb een vraagje, mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden. ik heb een broertje en een broer.
Ik zit ergens mee.
Mijn ouders zijn zins 2013 gescheiden, ik heb er nog altijd last van, bijvoorbeeld als ik bij vriendin aan het chillen ben en als ik dan die ouders zie hoe ze meestal naast elkaar zitten en dan denk ik: mijn ouders hebben dat ook ooit gedaan.
Maar daar gaat het niet over, ik durf niet voor mezelf op te komen, vaak als me ouders de spullen naar elkaar brengen valt er wel altijd over iets ruzie te maken. Ik zit hier echt mee.
Ik zat te twijfelen of ik dit wel op het internet moest zetten maar toen dacht ik: Hier kan ik geholpen worden en hier is deze website voor. Laatst gingen ik samen met me moeder de spullen brengen naar me vader en toen kwam er een ruzie, ik zat huilend op de bank en ik rende naar de voordeur en rende toen weg…..
Hier zit ik best wel mee want ik wist niet wat ik moest doen. ik liet me ouders daar alleen ruziënd achter. ze maakte zich natuurlijk zorgen want ik kwam een uur later thuis. onder de tranen,
ik heb sinds kort een dagboekje waar ik alles in kan schrijven wat ik maar wil. maar ik durf tegen niemand te vertellen dat ik gescheiden ouders heb. ik schaam me er kapot voor meestal.
Kunnen jullie me alsjeblieft helpen om voor mezelf op te komen en niet huilend weg te rennen tijdens een ruzie, en dat ik de moed krijgt om tegen me vrienden te zeggen dat ik gescheiden ouders heb

Groetjes Suzanne

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments