Yuna (14) in

Volkomen hopeloos!

Ik heb een vraag en dit is best een ingewikkelde situatie maar ik ben volkomen hopeloos! Ik woon al mijn hele leven bij mijn moeder en ik vond dat altijd gewoon goed, maar ik wil nu graag bij mijn vader wonen. Mijn moeder en vader hebben altijd ruzie en praten niet eens meer met elkaar . Mijn vader wil ook dat ik daar ga wonen maar dat moet ik ook met mijn moeder bespreken . Ik wil haar niet kwetsen . Ik begin op dit moment er ook aan te twijfelen want mijn moeder en vader wonen ver uit elkaar dus dan moet ik van school wisselen en alles achterlaten , vrienden en sport etc. Maar ik wil het wel! Wat moet ik doen ??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adinda
2 jaren geleden

Lieve Yuna, Wat goed dat je om hulp vraagt hier op het forum. En wat zit je inderdaad in een ingewikkelde situatie. Je zegt dat je zelf ook begint te twijfelen wat je precies wilt. Misschien is het een idee om even lijstjes te maken van wat de voor- en nadelen zijn als je bij je vader zou gaan wonen. Ken je de buurt van je vader een beetje? En zou je weten of je daar bijvoorbeeld naar een sportclub kan etc. En wat Lotte inderdaad ook zegt: openheid werkt het beste. Je zou een keer met je moeder erover… Lees verder »

Yuna
2 jaren geleden
Reply to  Adinda

Dankjewel adinda ! Dat je reageert ik ga zeker je tips gebruiken en een lijstje maken ! Ik vind het heel aardig dat je hebt gereageerd.

Lotte
2 jaren geleden

Hi lieve Yuna, wat knap dat je jouw vraag hebt gesteld hier op het forum! Weet dat je hier nooit alleen bent:). Je vertelt dat je al heel jouw leven bij jouw moeder woont, maar dat je nu misschien toch liever bij je vader gaat wonen. Dat is een hele normale gedachte, die mij heel bekend voor komt. Zelf heb ik namelijk een beetje in dezelfde situatie gezeten. Ik heb ook mijn hele leven bij mijn moeder gewoond, maar merkte dat ik het op een gegeven moment eigenlijk veel fijner vond bij mijn vader. Zelf heb ik uiteindelijk nooit de… Lees verder »

Yuna
2 jaren geleden
Reply to  Lotte

Lieve Lotte , ten eerste vind ik het heel aardig dat je hebt gereageerd op mijn brief ! Deze lastige situatie is natuurlijk iets waarover je goed moet nadenken dus ik denk dat ik dat even moet doen. Ik ga het er met mijn ouders over hebben waar ik mee zit en op school heb ik nu ook iemand waarmee ik mee kan praten. Het spijt me dat ik zo laat heb gereageerd maar ik zag dit pas vandaag. Heel erg bedankt voor je tips !

Groetjes yuna 🙂