Daan (14 jaar) in

Voelt niet lekker

Hallo allemaal,

Ik ben Daan, ik ben 14 jaar oud en mijn ouders zijn onlangs gescheiden. Ik hou heel erg van het huis waar we met z’n allen woonden. Dit is gewoon mijn thuis. Mijn vader blijft hier wonen en mijn moeder gaat uitverhuizen. Ik hou natuurlijk evenveel van mijn vader en moeder en ik vind het ook vreselijk sneu om tegen mijn moeder te zeggen dat ik daar niet wil wonen maar het voelt gewoon niet lekker aan. Ook presteren mijn cijfers heel slecht onder deze omstandigheden. Ik zit nu in de 3e en moet binnenkort vakkenpakket kiezen maar zoals het nu gaat ga ik nooit halen wat ik wil. Heeft iemand hier nog wat tips over? Ik kan ze nu heel hard gebruiken…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daan
Daan
9 jaren geleden

Met mijn mentor praten heeft denk ik geen zin, zij luistert bijna nooit naar ons en iedereen heeft ook het gevoel dat ze het alleen voor het extra loon doet.

Ik zal zeker wel even met mijn moeder praten en als het echt niet lukt een briefje maken. Het is gewoon erg moeilijk 🙁

Heel erg bedankt voor je reactie Nina, ik zal al deze tips zeker even proberen 🙂

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hoi Daan, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat naar voor je dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat je gehecht bent aan het huis waar je nu woont. Daarnaast begrijp ik het ook dat je het sneu vindt voor je moeder. Ik vind het heel erg knap van je dat je goed naar je gevoel probeert te luisteren in deze situatie, dat is namelijk heel belangrijk! Als tip wil ik je geven om dat gevoel ook naar je moeder uit te spreken. Als het goed is wil je moeder het… Lees verder »