Voel me rot

hey ik ben 12 jaar en zit nu 3 maanden op de middelbare school
maar ik wil helemaal niet op die school zitten ik voel me ook helemaal niet fijn daar en ik voel me elke dag heel rot
ook wil ik graag weer op een sport bij mijn vader maar dat mag niet van mijn moeder
mijn vraag is: ik weet niet wat ik moet doen ik heb het al heel vaak het tegen mijn moeder gezegt maar ze luistert niet. ik weet echt niet wat dan wel zou werken?

Reacties

3 Reacties op "Voel me rot"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Advies van jongeren
Hallo Gwen, Wat vervelend dat jij je niet fijn voelt op school. Ik herken dit, ik heb dit ook gehad toen ik 12 jaar was. Dat is zeker niet fijn. Bij mij ging het wel ieder jaar een beetje beter, omdat ik ook ging praten met mijn mentor hierover. Misschien kun jij dit ook gaan doen. Misschien kun je je vader vragen of je weer bij hem in de buurt op sport mag. Als jij dat leuk vindt, dan moet dat ook kunnen vind ik. Ik vind het jammer dst je moeder niet naar je luistert. Misschien kun je nog… Lees verder »
Leeftijd
22
Nadine
Advies van jongeren
Hoi Gwen, goed van je dat je een berichtje plaatst op het forum! Het lijkt me wel een lastige situatie waar je in zit.. En vervelend dat je niet graag naar school gaat. Weet je hoe dit komt? Heb je misschien een leraar of lerares waar je goed mee kunt praten hierover? Of met je vader, misschien? Dan het sporten.. Je zegt dat je graag wilt sporten bij je vader, maar dat niet mag van je moeder. Dat is lastig! Mag het wel van je vader? Als je moeder niet naar je wilt luisteren kun je haar misschien een brief… Lees verder »
Leeftijd
25
Anoniem
Advies van jongeren

Ik zou het met je vader bespreken en weet je moeder ook dat je je school niet leuk vind en je je daar niet thuis voelt

Leeftijd
13