Ylana (9 jaar) in

Vervelende dingen

Hallo, ik ben Ylana, Mijn ouders zijn al best lang gescheiden, ik weet niet precies hoelang maar, ik vind het niet leuk….helemaal niet leuk! vroeger, in ons oude huis, maakten mama en papa altijd ruzie, ik kon toen nooit slapen, toen ik hoorde dat papa en mama uit elkaar gingen, vond ik dat afschuwlijk! Nu woon ik met mama in een ander huis, papa woont alleen, en mama heeft een vriend in Gambia (Afrika) en papa is daar ook niet mee eens, ik kom om het weekend bij papa, altijd zegt hij dan verveeldende dingen over mama en de vriend van mama :(…. als ik naar school ga, is er altijd iemand die mij uit de klas komt ophalen, daar moet ik dan naartoe, en dan gaan we spelletjes doen over scheiding en ik mag dan ook vertellen wat mij dwars zit, maar toch helpt het niet, ik blijf nare gevoelens krijgen, en ik ben bang, papa zei, dat als de vriend van mama naar Nederland komt…dan zal hij mij meenemen..daar ben ik heel erg bang voor, waren mijn ouders maar niet gescheiden :'( ……

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anouk
anouk
8 jaren geleden

hoi met Anouk ik heb echt bijna het zelfde !
ik kon ook bijna niet slapen en ik vond het ook afschuwelijk
toen ik hoorde dat mijn ouders gingen scheiden!
dus snap ik je echt heel goed!
echt heel veel liefs van Anoek.!

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Ylana, Wat vervelend dat jouw ouders zijn gescheiden en dat jij daar zo’n moeite mee hebt! Misschien kan het eens goed zijn om tegen de mevrouw waarmee jij op school praat te vertellen dat je iets meer hulp van haar wilt hebben, zodat je wel het gevoel hebt dat het helpt. Leg haar goed uit hoe jij je voelt, dan kan ze jou misschien wel heel goed helpen. Wat betreft jouw vader, maak je niet teveel zorgen. Wat jouw vader zegt dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Ik denk niet dat de vriend van jouw moeder zo’n kwade… Lees verder »

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi Ylana, Wat vervelend, zeg! Ik kan heel goed begrijpen dat je het helemaal niet leuk vindt dat je ouders zijn gescheiden. Wat vervelend dat je vader vervelende dingen over de vriend van je moeder en helemaal over je moeder zelf zegt, dit soort dingen wil je natuurlijk helemaal niet horen! Dat je vader zegt dat de vriend van je moeder je zal meenemen als hij naar Nederland komt, dat zegt hij waarschijnlijk alleen maar om hem zwart te maken tegenover jou, omdat hij hem niet leuk vindt. Ik begrijp dat je hier heel erg bang van wordt als je… Lees verder »