remco (25) in

verplicht contact opnemen met mijn moeder

ik woon sinds 1 jaar op me eigen en me vader wil dat ik verplicht met me moeder weer contact opneem omdat er geld kwestie achter zit voor later en ik wil niet verplicht contact met me moeder.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
19 dagen geleden

Hee Remco, bedankt voor het delen van je situatie! Tussen mijn ouders was er ook altijd veel gedoe over geld, ook toen ik al ouder was. Uit eigen ervaring weet ik dat praten voor duidelijkheid kan zorgen en het misverstanden uit de lucht kan halen. Ik ben dit zelf ook pas op latere leeftijd gaan doen met mijn ouders, het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wat ik mij in jouw situatie denk ik zou afvragen of bespreekbaar zou maken is: wilt je vader dat je contact met je moeder opneemt omdat de geldkwestie in het belang is van jou,… Lees verder »

Simone
24 dagen geleden

Hey remco, wat een lastige situatie zeg. Zou het kunnen helpen om met je vader eens te bespreken waarom je geen contact met haar hebt en hoe het zou zijn als je wel weer contact hebt? Misschien zou je ook kunnen beargumenteren dat je het geld niet nodig hebt. Ik zou je vader proberen duidelijk te maken hoe je je voelt. Zelf heb ik ook geen contact met mijn moeder en dat is mijn eigen keuze. Ook voor geld zal ik dat niet veranderen. Ik hoop dat je wat aan mijn reactie hebt en veel succes in deze lastige situatie!… Lees verder »